Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl

La cadira de disseny de Lidl que pots aconseguir amb més de 100 € de descompte

No t'ho pensis dues vegades, ja que s'està esgotant ràpidament

Moltes vegades trobem opcions molt interessants on menys ho esperem. El problema surt quan a sobre es tracta d'una gran oportunitat, perquè, si no ens afanyem, ens quedem sense el producte en qüestió perquè s'està esgotant.

Això sol passar amb els productes estrella de Lidl. Quan una cosa que la cadena alemanya té a la venda es torna viral entre els clients, s'esgota ràpidament. Solen ser autèntiques gangues. Per això, mai no has de perdre de vista la secció d'ofertes que té al seu web.

Ara mateix, hi ha al catàleg un producte que mai vas pensar trobar en aquest supermercat. És més propi de botigues com Leroy Merlin o Ikea. Però ara ho pots aconseguir a Lidl i, a més, amb una gran rebaixa. Com bé has suposat, és un moble.

Aquest poc o res ha d'envejar als de disseny. Molts clients ja se n'han adonat i, per això mateix, està pràcticament esgotat. Però encara ets a temps, així que aquí et donarem totes les dades i, si t'agrada, no triguis a entrar al web de Lidl per emportar-te'l a casa.

Una cadira de disseny amb molta rebaixa

El producte tan demandat que té Lidl és una cadira de menjador de la marca Wohnling. La pots trobar al seu web, on podràs veure que encara queden algunes unitats disponibles. La veritat és que ha volat perquè és una gran oportunitat per a qui vol moblar aquesta estada de la casa.

El preu original d'aquesta cadira és de 204,95 €. Segurament, si haguessis de pagar aquesta quantitat, no et cridaria tant l'atenció perquè no és gens barata. Però és clar, Lidl no seria Lidl si no sorprengués els seus clients amb grans ofertes. I ara ho ha volgut fer amb aquest moble, que ara mateix costa 94,99 €. Més de 100 € de diferència! Aquest és un dels aspectes que està fent que desapareguin ràpidament les unitats disponibles.

Al principi hi havia quatre colors per escollir: groc, gris, turquesa fosc o gris fosc. Ara mateix, només és possible aconseguir-la en aquest últim to perquè la resta estan esgotats. No obstant això, aquesta opció és molt elegant i combina perfectament amb molts ambients. També és possible que la cadena decideixi reposar la resta de colors. Per això mateix, tampoc no perdis de vista aquest article per si de cas en algun moment salta la sorpresa.

Muntatge amb una imatge d'una botiga de Lidl de fons i la Cadira de menjador de Wohnling
Ara pots aconseguir aquesta cadira per només 94,99 €. | España Diario TIPS

Una cadira còmoda i elegant per al teu menjador

És clar que la rebaixa del seu preu és un gran reclam per als clients, però les seves característiques ajuden a convèncer els qui tenen algun dubte.

Es tracta d'una cadira per a menjador que té un disseny elegant que pot combinar amb els espais més moderns. Tant el respatller com els reposabraços estan entapissats pel mateix material del color que hàgem triat. Cal ressaltar que, per a més comoditat, els reposabraços són extraalts. El seient se sosté sobre quatre elegants potes fabricades en fusta de cautxú.

Si no saps si pot valdre't per al teu menjador o no, les seves mides són de 55 x 88 x 50 centímetres i pesa 7,5 quilograms. També és veritat que, encara que estigui pensada per a menjador, pot fer perfectament la funció de cadira auxiliar a qualsevol altre espai de la nostra casa.

Els clients que ja la tenen, no deixen de destacar la seva qualitat. Tot i que hi ha algun comentari que diu que el seient no és prou gran, la majoria destaquen la seva comoditat i com és de fàcil muntar-la.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!