tassa de cafè

El cafè que t'ajuda a perdre pes amb cada tassa que prenguis

Gràcies a la seva composició, aquest cafè influeix en el metabolisme i ajuda a aprimar-se

No hi ha res com aixecar-se del llit i gaudir d'un bon cafè. Almenys així ho considera la major part de la població, per a la qual aquesta beguda sempre forma part del seu esmorzar.

Tot i que, com passa amb tots els aliments, el cafè no manca de beneficis. Ara, concretament, s'ha demostrat que pot contribuir a la pèrdua de pes.

No obstant això, perquè aquest efecte sigui més notable, el que fa és prendre un cafè desconegut i no el que estem acostumats a consumir. Si vols desfer-te d'aquests quilos de més senzilla, això t'interessa.

Aquest és el cafè desconegut que t'ajuda a aprimar-se

Perdre pes és un objectiu a l'hivern. No obstant això, a mesura que s'acosten els mesos de calor, les cerques pel que fa a aquest tema pugen com l'escuma. I és que l'estiu és una època en què el cos s'ensenya més, per això perdre pes guanya importància per a la població.

A més de basar la nostra alimentació en una dieta equilibrada i incrementar l'exercici físic, també podem fer ús d'alguns trucs, com ara el consum de determinades begudes.

Imatge d de diversos grans de cafè verd
El cafè verd té aquest color perquè no ha passat pel procés de torrat | Getty Images

És el caos, per exemple, del desconegut cafè verd. Al contrari del que passa amb el comú, en aquest cas, els grans tenen tints verdosos, ja que no s'han sotmès al procés de torrat.

Aquesta beguda, entre altres propietats, ens pot ajudar a aprimar-se, a causa de la seva influència en el metabolisme. A més, controla el nivell de sucre a la sang mentre redueix la pressió arterial.

Beneficis del cafè verd

A continuació, us mostrem tots els beneficis que pot tenir aquesta particular beguda per a la vostra salut.

1. Ajuda a perdre pes

Un dels grans avantatges del cafè verd és que pot contribuir a la pèrdua de pes. Això és perquè té un compost que s'encarrega d'ajudar-nos a aprimar-se, conegut com a àcid clorogènic. Aquesta substància evita la concentració de greixos, ja que estimula el metabolisme dels lípids.

Imatge d'una taula de fusta amb una tassa de cafè verd i un grapat de grans d'aquest
El gran benefici d'aquest cafè és que influeix el metabolisme | Getty Images

2. És una beguda saciant

A més, un altre dels efectes del cafè verd és que és molt saciant. Això també es deu al contingut d'àcid clorogènic. Això ajuda també a aprimar-se pel fet que evita picar entre hores, una mica poc saludable.

3. Millora de la memòria

Un dels beneficis més ben valorats és que el consum habitual de cafè verd pot influir de forma positiva a la memòria. A més, fa desaparèixer amb celeritat la sensació de fatiga del nostre cos.

4. Interessant contra la diabetis

D'altra banda, el cafè verd és molt beneficiós per a aquelles persones que tinguin diabetis del tipus 2. Això és així gràcies a la seva capacitat per reduir el nivell de sucre a la sang.

5. Té menys cafeïna

Per acabar, un altre dels seus avantatges és que conté un 20% menys de cafeïna que el cafè negre. D'aquesta manera, està indicat per a aquelles persones que vulguin o hagin de disminuir-ne el consum.

Imatge d'una cullera de fusta amb grans de cafè verd
El cafè verd té menys cafeïna, però no el consumeixis en excés | Getty Images

Compte amb consumir aquest cafè en excés

Tot i els seus múltiples beneficis, cal tenir en compte que el cafè verd compta amb un sabor diferent del comú. A causa de les notes amargues, es compara més amb el te verd i no amb el cafè negre.

Tot i que conté menys cafeïna, els seus nivells no es redueixen a zero. Per aquest motiu, segueix sense ser recomanable per a persones que pateixin insomni o ansietat, entre d'altres.

En definitiva, si busques un bon complement per perdre pes, el cafè verd es pot convertir en un gran aliat. Tot i això, has de recordar que no es tracta d'un producte màgic i que, per assolir l'èxit, cal tenir cura de la dieta i l'activitat física.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!