Imatge d'un calefactor a una sala d'estar amb un sofà de fons

El calefactor 'low cost' d'Amazon que arrasa en vendes de cara a l'hivern

Aquest és el calefactor més venut d'Amazon

Amazon té el calefactor ideal per a aquesta tardor-hivern. Sí, perquè l'empresa de vendes 'online' no para de triomfar amb els seus productes. El motiu és que ofereix una gran quantitat d'articles a preus assequibles, a més de l'avantatge que t'ho porten a casa, cosa que sembla que conquereix la població.

Ja s'acosta l'hivern, cosa que es va notant amb les baixades de temperatures. De fet, en alguns racons del país, ja s'han començat a encendre les xemeneies i les estufes; cosa que s'anirà estenent per totes les zones.

I si encara no tens un calefactor que t'ajudi a mantenir-te fora de perill del fred, no et preocupis, Amazon té el que necessites. Tot seguit, t'ho expliquem tot sobre aquest calefactor 'low cost' de la companyia nord-americana.

El calefactor 'Rowenta Comfort' triomfa a Amazon

Com us dèiem, Amazon està arrasant entre els seus clients amb un escalfador. En concret, es tracta del model 'Comfort Compact SO2320' de la marca 'Rowenta'. Un producte que compta amb moltes característiques de gran utilitat.

Aquest calefactor és un dels més venuts a Amazon, ja que té milers d'opinions, i la seva valoració mitjana és de 4,4 estrelles sobre 5. El seu preu és tan sols de 38,90 euros.

Una de les característiques que cal destacar és que es compta amb dues posicions i, a més, té una potència regulable. La potència mínima és de 1.000 W, i 2.000 W és la màxima.

D'altra banda, un dels seus grans avantatges és que compta amb una funció 'Silence', que ofereix una reducció del nivell del soroll. En concret, Amazon indica que, a la posició silenciosa a 1.200 W, el nivell és de 44 dBA.

El seu termòstat amb dispositiu mecànic antigelades crearà una calor homogènia sense baixar dels 0°. Un altre tret d'aquest article és que permet una calor instantània i de forma directa per així donar la màxima comoditat. És a dir, és capaç d'escalfar ràpidament l'habitació gràcies al ventilador incorporat.

Aquest ventilador és perfecte per escalfar i refredar les habitacions de, aproximadament, entre 15-20 metres quadrats. A més, compta amb una funció de ventilador d'aire fred que serveix per refrescar els mesos més calorosos. Una altra gran virtut d'aquest calefactor de 'Rowenta' és que el seu format és molt pràctic.

Sí, perquè compta amb una nansa per transportar-lo de manera senzilla. A més a més, la seva mida és molt reduïda, per la qual cosa podràs guardar-ho quan no el facis servir, i no ocuparà gaire espai.

Altres calefactors que arrasen a Amazon

Si voleu una alternativa més assequible, Amazon també us ofereix altres opcions. Per exemple, una és el calefactor elèctric 'Orbegozo FH 5008', que compta amb dos nivells de calor i mode ventilador d'aire fred. A més, té una potència de 2000 W, i el preu és de només 17 €

Calefactor elèctric Orbegozo FH 5008
Calefactor elèctric 'Orbegozo FH 5008' | Amazon / Orbegozo

Aquest calefactor compta amb un sistema de calor instantani, així que, aclimatar les habitacions se't farà més fàcil que mai. La seva temperatura és regulable mitjançant termòstat, i el seu disseny és molt compacte i lleuger. A més, té un útil sistema de seguretat contra el sobreescalfament.

Una altra opció amb un preu una mica més elevat és el calefactor ceràmic 'Cecotec ReadyWarm 6350'. Aquest aparell té una potència de 200 W, i escalfa ràpidament l'habitació. Així mateix, té tres modes de funcionament: ventilador, 'low' i 'high'.

També es pot controlar per Wi-Fi a través d'un 'smartphone', per tant serà molt còmode d'utilitzar. El seu preu, a diferència de la resta, és de 48,59 €.

Així doncs, aquestes són només algunes alternatives que us ofereix Amazon. Però, si no t'ha acabat de convèncer-ne cap, t'animem a donar una ullada a la seva pàgina web.