Vista nocturna d'una botiga Lidl

El moble 'low cost' de Lidl que arrasa en vendes: és multiusos i està rebaixat

El banc d'emmagatzematge de Lidl triomfa en vendes

Lidl té a la venda un banc d'emmagatzematge que quedarà ideal a qualsevol de les teves habitacions i que, a més, és ideal per guardar de tot i més. La cadena alemanya ens torna a sorprendre amb els seus productes de la secció de Bazar. Aquesta vegada venim a parlar-vos d'un banc d'emmagatzematge que es pot trobar a l'oferta de mobles de la pàgina web del supermercat. Tant si en necessites un, com si vols fer un regal, aquest producte és perfecte. T'ho expliquem tot sobre ell.

El banc d'emmagatzematge que arrasa a Lidl

Aquest moble és un dels més venuts de la pàgina web de Lidl, cosa que no ens estranya, ja que el supermercat alemany el cataloga com a producte estrella. A més, el banc d'emmagatzematge ofereix molt espai per guardar objectes sota el seient. A més, compta amb coixinets antilliscants per no fer malbé el terra.

Aquest banc d'emmagatzematge és perfecte per desar tota mena d'objectes
Aquest banc d'emmagatzematge és perfecte per desar-hi tota mena d'objectes | Lidl

El banc d'emmagatzematge és ideal perquè és elegant i, a més, útil. A més d'asseure't, hi podràs guardar des de roba de llit fins a joguines, a més de qualsevol mena de cosa. Aquest moble de Lidl, a més, és resistent i estable, i compta amb una capacitat de càrrega de fins a 100 quilograms. A més, té una tapa abatible assegurada amb dues frontisses de seguretat.
 
Les mides del moble són d'aproximadament 88 x 43 x 38 centímetres, i el seu pes és de 12,2 quilos. El preu és de 33,99 euros, mentre que l'anterior era de 42,99 euros. El pots comprar en línia a través de la pàgina web del supermercat.

Altres bancs d'emmagatzematge de Lidl

Si no us ha acabat de convèncer el model anterior, no us preocupeu, perquè us portem altres alternatives. Un dels bancs amb emmagatzematge més bonics que té Lidl és el que us presentarem a continuació. Té una base i unes potes de fusta de roure massissa ideals. És d'estil escandinau i té una tapa de seient encoixinada i amb una tela estructurada. Es tracta d'un còmode seient amb molt d'espai d'emmagatzematge, que té un compartiment amb una porta corredissa molt pràctica.

Aquest banc demmagatzematge és perfecte per decorar l'habitació
Aquest banc demmagatzematge és perfecte per decorar l'habitació | Lidl

A més, els calaixos són de recorregut suau. Les seves mides són de 80 x 35 x 50 centímetres i té un pes de 23 quilos. A més de la fusta massissa, aquest moble també està a la venda amb el color negre i el blanc. Així, es converteix en un moble perfecte per donar un toc diferent i atractiu a qualsevol habitació. El seu preu és de 59,99 euros i es pot comprar en línia a través de la pàgina web del supermercat.

Una altra opció ideal, que té un preu més baix, és el banc d'emmagatzematge amb vellut suau. Aquest moble té un coixí entapissat extraïble, i permet un muntatge senzill i sense eines. A més, encara que sembli feble, és molt estable i compta amb una càrrega màxima de 110 quilograms. Les seves mides són d'aproximadament 78 x 40 x 40 centímetres.

Aquest banc demmagatzematge és ideal per guardar de tot i més
Aquest banc d'emmagatzematge és ideal per guardar-hi de tot i més | Lidl

Aquest producte estrella de Lidl està disponible en color beix i en rosa, i té un preu de 19,99 €. Es pot comprar a través de la pàgina de Lidl, i també a la botiga. A més, si el que vols és un moble que passi totalment desapercebut, Lidl també compta amb un tamboret plegable amb emmagatzematge, que fa de còmode seient.

Aquest tamboret de Lidl passa desapercebut i, a més, és perfecte per desar-ho tot
Aquest tamboret de Lidl passa desapercebut i, a més, és perfecte per desar-ho tot | Lidl

Té una tapa encoixinada, un compartiment interior i, a més, un calaix. Es pot trobar tant en color gris com en color gris fosc, i el preu és de 19,99 euros. Es pot comprar a la pàgina web de Lidl. Sens dubte, Lidl té una infinitat de possibilitats per decorar casa nostra. Els bancs demmagatzematge, a més, són articles molt còmodes i necessaris. I tu, et faràs amb algun d'ells?