Porta d'entrada a una botiga Bershka

Els botins de Bershka que arrasen a les xarxes: pura tendència per menys de 27 euros

Aquests botins de Bershka estan causant sensació

Bershka té uns botins que no et voldràs treure en tota la temporada d'aquesta tardor-hivern. Tot i que la firma de moda ràpida ens sorprèn amb les seves peces de somni, també ho fa amb el calçat.

Cada dia baixen més les temperatures i, juntament amb aquesta baixada, també arriba el moment de canviar la nostra manera de vestir. Hem d'optar per peces calentes i per calçat que ens protegeixi del fred.

Però, qui ha dit que la tendència sigui incompatible amb això? A continuació, et presentem uns botins de xarol que són ideals per a qualsevol pla hivernal i tardorenc. Pren nota, perquè t'encantaran.

Bershka i els seus botins de somni

Si ets amant dels botins, has de conèixer aquest model de la popular signatura de moda. Es tracten d'uns preciosos botins de 7,5 centímetres de taló que van ajustats al peu.

Fotografies dels botins de xarol de Bershka
Aquests botins de Bershka són ideals per a la nova temporada | Bershka

El que és característic d'aquests botins és que estan fets amb material de xarol elàstic. Llavors, gràcies al xarol, criden l'atenció a més no poder, i a més milloren qualsevol 'look' bàsic i senzill.

Aquest disseny de color negre, també, compta amb el detall de repunt frontal, i es tanca mitjançant una cremallera. Sens dubte, aquests botins causaran autèntica sensació a les xarxes per la seva versatilitat i aparença perquè combinaran a la perfecció amb qualsevol 'outfit' que decideixis posar-te.

Pot ser una opció ideal tant per combinar amb vestits i faldilles, com per portar amb pantalons de tir alt o estil campana. Per tant, sigui quin sigui el teu estil, segur que aquest model s'adapta a tu.

El preu d'aquests botins és de 25,99 €, i estan disponibles des del número 35 fins al 41.  A més a més, aquests bonics botins ja es poden veure en diferents comptes d'Instagram, cosa que no ens estranya.

Així doncs, es tracta d'una opció que no deixaràs de posar-te si t'agraden els botins arriscats, però molt combinables. I, si no és així, no et preocupis perquè et presentem més opcions.

Altres botins de Bershka

Bershka té altres alternatives als botins de xarol. Per exemple, si t'encanta el color blanc, no deixis de llegir perquè aquesta opció és ideal per a tu.

Es tracta d'uns botins amb un taló de 7 centímetres, que compta amb un material elàstic i un detall de repunt frontal. Aquest model quedarà ideal amb tota mena de colors, i donarà llum i vida als teus 'looks' de tardor i hivern.

Està disponible des del número 35 fins al 41, i té un preu de 25,99€. Encara que és una opció molt cridanera, alhora també és elegant. A més, aquest model ja està causant furor a xarxes socials.

Fotografies de dos botins de Bershka
Aquests models són ideals per a les amants dels colors clars | Bershka

I, si el que vols és una cosa diferent i arriscada, Bershka també t'ho posa fàcil amb el model següent. Es tracta d'uns botins de color cru, amb un taló de metacrilat transparent d'allò més original, té la punta fina i un tancament amb cremallera.

Aquest article està disponible des del número 35 fins al 41, i tenen un preu de 39,99€. Sens dubte, es tracta d'una opció perfecta per a aquelles a qui agradi cridar l'atenció amb el calçat.

Com heu vist, Bershka ens ho posa fàcil amb el calçat. Però, si no us ha agradat cap d'aquests models, us animem a donar una ullada a la seva pàgina web.