Tres noies entrant a un supermercat de Lidl

Quatre electrodomèstics de Lidl per menys de 18 euros que et faran la vida més fàcil

Lidl causarà sensació amb aquests petits electrodomèstics

Lidl té a la venda una sèrie d'electrodomèstics que et facilitaran molt la vida. Tant si ets un expert a la cuina com si la detestes, no et pots perdre aquests articles que et presentem avui.

La companyia alemanya és experta en conquerir els consumidors més exigents. No només amb els productes d'alimentació, també amb els del basar.

En aquesta secció podem trobar des de peces de roba fins a electrodomèstics, dels quals avui us parlarem. I és que els productes de la marca Silvercrest tenen molt d'èxit entre els consumidors.

Hem seleccionat quatre electrodomèstics que faran el teu dia a dia molt més fàcil. A més, tots tenen un preu molt assequible.

Graella de contacte

Et fa falta una graella? Doncs aquesta t'encantarà. És ideal per a cuinar amb pocs greixos la carn, el peix, la verdura, etc.

A més, tindràs els aliments cuits molt ràpidament, ja que la graella tarda molt poc a escalfar-se (aproximadament dos minuts). Compta amb una inclinació per a escórrer l'excés de greixos i inclou una safata recollidora de greixos desmuntable.

Aquesta graella de contacte té un indicador lluminós de color verd i vermell molt útil. Té una potència de 1000 W, val 17,99 € i es pot comprar aquí, en línia.

Fotografia de la graella de contacte de Lidl
Aquesta graella de contacte és ideal per a cuinar peix, carn i verdures | Lidl

 

Molinet elèctric

Si ets amant de les espècies, com el pebre o la sal, aquest producte és per a tu. Es tracta d'un molinet elèctric amb triturador de ceràmica d'alta qualitat. Compta amb un ajustament continu del grau de mòlt i té il·luminació integrada.

Aquest producte funciona amb piles (estan incloses quan el compres), té un preu de 8,99 € i et servirà per a assaonar còmodament tot el que cuinis. Està disponible en color blau, gris i rosa, i el pots comprar aquí, en línia.

Fotografia de dos molinets elèctrics de color blau i negre
El molinet elèctric de Lidl és ideal per a assaonar | Lidl

 

Torradora

Si el que necessites és una torradora, Lidl t'ho posa fàcil. La cadena alemanya té a la venda una torradora de 870 W amb sis nivells de torrat. És un producte estrella que té funció de descongelació, escalfament i parada.

A més, compta amb una safata recollidora extraïble i funciona endollada a la xarxa elèctrica. També té un accessori escalfapanets integrat.

Les torrades et quedaran perfectes, perquè té funció de centrat automàtic i control de torrat. Ideal tant per al pa normal com per al pa de motlle.

Val 14,99 € i es pot comprar aquí, en línia. Et quedaràs sense?

Fotografia de diferents electrodomèstics de Lidl
La torradora és perfecta per a torrar pa de motlle i pa normal | Lidl

 

Picadora

Lidl també ens  vol facilitar la vida amb aquesta picadora de la marca Silvercrest. Aquest electrodomèstic és ideal per a picar herbes aromàtiques, fruita seca, verdures…

Compta amb un got mesclador de vidre d'alta qualitat i funciona endollat a la xarxa elèctrica. Té un accessori per a muntar nata i, a més, també es pot fer servir per a picar gel. La fulla és desmuntable i d'acer inoxidable.

Està disponible en blau, gris i rosa, i val 14,99 €. Es pot comprar a la pàgina web de Lidl.

Fotografia de la picadora Silvercrest de Lidl i altres electrodomèstics
La picadora Silvercrest és perfecta per a picar herbes aromàtiques i altres aliments | Lidl

Aquests són només alguns dels petits electrodomèstics que ens ofereix Lidl. No obstant això, en té molts més que et poden resultar de gran utilitat. T'animem a fer un cop d'ull al catàleg perquè descobreixis quina la millor opció per a tu.