Vista del nuevo modelo de tiendas de Mercadona

El producte de Mercadona que arrasa: versàtil, deliciós i per menys de dos euros

Mercadona ha millorat la qualitat dels seus formatges Hacendado

Mercadona ha millorat la qualitat dels seus formatges Hacendado, un producte popular que destaca pel seu sabor i versatilitat.

El supermercat sap com conquerir els clients amb els productes de les seves pròpies marques Hacendado, Deliplus i Bosque Verde. La companyia valenciana no deixa d'apostar per les novetats i les millores dels seus articles. Aquesta vegada, ho ha tornat a fer.

En concret, ha millorat els seus formatges Hacendado en porcions i en porcions 'light'. A més, ha inclòs una nova varietat: els formatges en porcions sense lactosa. Si se't fa la boca aigua, que no t'estranyi!

A continuació, t'ho expliquem tot sobre aquests formatges: preu, informació i millores. Segur que t'encanten!

Els formatges Hacendado que triomfen a Mercadona

El supermercat valencià ha millorat aquests productes tan deliciosos. Segons explica, ha reforçat la qualitat dels formatges en porcions Hacendado.

Per això, han millorat la recepta, els han fet més cremosos i deliciosos. Al seu torn també que han disminuït la quantitat de conservants dels productes.

Aquests formatges es poden trobar a la secció de productes freds de la part de la Xarcuteria de tots els Mercadona. Els formatges normals es venen en paquets de 24 unitats. És un formatge fos per estendre que no conté gluten.

Aquests formatges són perfectes per consumir com a piscolabis o, fins i tot, incloent-los en diferents receptes, com purés, cremes o pastissos. Encara que també és ideal per afegir al berenar o fer un pica-pica. El seu preu és d'1,65 €.

També hi ha disponibles els formatges Light, en caixes de 16 unitats, que tenen un 37 % menys de greix. Es tracta d'un formatge fos per untar que no conté gluten i que s'elabora amb llet pasteuritzada desnatada.

Aquest producte és perfecte per a berenars i pica-pica amb una aportació reduïda de greixos. És apte per a celíacs i té un alt contingut en calci i proteïna.

Finalment, Mercadona ha incorporat una opció sense lactosa per aquelles persones intolerants.

Els formatges sense lactosa es venen en caixes de 8 porcions i són perfectes per untar. Estan elaborats amb formatges pasteuritzats sense lactosa i tenen un alt contingut en proteïna i calci.

A més, es tracta d'una opció perfecta per elaborar diferents receptes com ara crema de carbassó sense lactosa o pastissos.

Mercadona explica que el proveïdor que elabora els formatges 'light' i sense lactosa és el Grupo Fromageries Bel.

Per part seva, el proveïdor Quesería Menorquina s'encarrega dels formatges normals. Les tres varietats s'han de mantenir refrigerades després de la compra.

L'estratègia de Mercadona: qualitat total al millor preu

L'any 1993, el supermercat valencià va començar amb la seva estratègia Sempre Preus Baixos (SPB). Un pla que va sorgir després d'observar i constatar que aquells productes més venuts eren els que tenien una qualitat total però al millor preu.

Així, el supermercat explica que durant tots aquests anys «no ha deixat d'apostar per la qualitat». És un dels reptes diaris a què s'enfronten els diferents departaments de la cadena. Tot això, segons expliquen, ho fan mitjançant una estratègia que «fomenta el consum conscient i crític« i que es guia per «criteris socials i mediambientals».

Mercadona afirma que persegueixen la màxima qualitat del producte, però amb el millor impacte possible. Sens dubte, és tota una cadena experta en oferir millores dels productes i complaure, així, els seus clients.