Carrefour i El Corte Inglés, els millors pernils 100% ibèrics de gla

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha seleccionat els millors quatre pernils 100% ibèrics de gla del mercat

Carrefour i El Corte Inglés, els millors pernils 100% ibèrics de gla | La Coctelera

Un bon pernil 100% ibèric de gla és, sense dubte, el rei del Nadal i de les festes. Aquest embotit típic no és només conegut aquí, sinó que ara és un ingredient de prestigi internacional. No obstant, trobar un pernil 100% ibèric, de qualitat i a bon preu sembla una missió impossible i per això us recomanarem alguns productes per trobar un pernil que estigui a l’altura.

Si coneixem les característiques i els etiquetatges del pernil, podem saber quina és la qualitat del producte per tenir clar què estem comprant. Així, evitarem trampes com el cas dels pernils del Lidl que, anunciats com a pernil 100% de gla, només eren un 50% ibèrics.

A més, l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha publicat quins són els millors pernils que es venen a Espanya. El llistat revela quin és el millor pernil 100% ibèric de gla tallat del mercat i que no supera els 20€ de preu.

1. Club Gourmet El Corte Inglés 100% Ibèric

El millor pernil de gla 100% ibèric el podem trobar a El Corte Inglés i és de la seva marca blanca Club del Gourmet. Aquest producte ha estat valorat amb 85 punts sobre 100, així que es tracta d’una compra perfecta per l'OCU.

El preu és de 16,70€ el paquet de talls de 80 grams i, segons l'OCU, té una «degustació excel·lent amb puntuacions màximes». A més asseguren que té «la quantitat de sal en el punt just, una òptima qualitat de grassa amb un alt percentatge d’àcids grassos insaturats» i que és «un dels pernils que més àcid oleic conté».

2. Cinco Jotas Bellota 100% Ibèric

El segon millor pernil del mercat és el de gla 100% ibèric Cinco Jotas, amb 75 punts i un preu de 27,50€ el paquet de 80 grams. L’OCU el defineix com un pernil un pèl més gras que el d’El Corte Inglés.

3. Covap Esencia Única Bellota 100%

El pernil de gla 100% ibèric Covap Esencia Única és el tercer millor pernil espanyol. L'OCU l’ha valorat amb 74 punts sobre 100, només un punt per sota del pernil Cinco Jotas.

Té un 16% de grassa i cinc estrelles en salinitat, qualitat de la grassa i raça ibèrica. El preu és de 22€ els 120 grams, de manera que és una mica més barat que els anteriors.

Pernil ibèric
El pernil de gla 100% ibèric Covap Esencia Única és el tercer millor pernil espanyol | CEDIDA

 

4. Nuestra Tierra, de Carrefour

El pernil Nuestra Tierra de Carrefour es cola entre els millors pernils 100% ibèrics d’aglà. Amb una puntuació de 65 sobre 100, es tracta d’un pernil amb un bon preu i qualitat, a només 15,90€ el paquet de talls de 80 grams.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari