Carrefour

Carrefour va més enllà i presenta una nova varitat d'un producte estrella

El gust del nou producte de la cadena de distribució t'enamorarà

La cadena de supermercats Carrefour  segueix intentant trobar nous sabors per a productes que la competència té molt ben posicionats i així tenir eines per competir-hi directament. 

Així ho demostra el nou producte que la cadena francesa ha posat a la venda de forma conjunta amb Taste Shukran. Es tracta d'un hummus amb sabord'edamame, precisament dos dels productes de Mercadona que tenen millor acollida entre els compradors. 

Ara, Carrefour ha barrejat els dos productes i n'ha creat un de nou que de ben segur s'esgotarà ràpidament i farà que la competència en prengui nota i segueixi buscant productes similars. 

A més, el cas de l'hummus amb edamame augmenta encara més el ventall de productes vegans i vegetarians  de Carrefour, un dels segments de la població a qui més esforços dedica amb les seves innovacions. 

 

 

Hummus amb edamame

El nou producte de la cadena de distribució va sorgir d'una col·laboració amb el grup d'alimentació Taste shukran.  Tots dos van crear aquest hummus amb edamame que es tracta d'un producte 100% natural, sense additius, vegà i amb etiquetatge Nutriscore A. Està a la venda en exclusiva a la secció de refrigerats de 320 hipermercats i supermercats de Carrefour a Espanya.

 

 

 

L'edamame,  en paraules de la mateixa companyia,  és considerat «un dels snacks més saludables» de moment per ser ric en fibra, ferro, calci i magnesi i posseir una quantitat elevada de proteïnes d'origen vegetal.

 

 

Hummus d'edamame de Taste Shukran
Carrefour posa a la venda un hummus d'edamame | Lapublicidad.net

 

Patricia Gallego, CEO de Taste Shukran, ha explicat en una entrevista per a 'Food retail & Shoppers' que «l'edamame és la beina de soja recol·lectada una mica abans de madurar. És una lleguminosa que fa segles que es consumeix i que és molt popular en països com el Japó i la Xina, on se serveix als restaurants com a aperitiu. És un aliment amb un baix contingut en greix i amb propietats antioxidants, i conté isoflavones, un tipus de flavonoide que repercuteix directament en la salut òssia».

 

«Per les seves característiques, pensem que combinar-ho amb l'hummus seria una fórmula d'èxit assegurada. Si unim les propietats que ja té de per si l'hummus amb les de l'edamame, estem davant d'un dels millors i més saludables hummus de mercat», ha continuat explicant.

 

Altres varietats d'hummus

Actualment, Taste shukran compta amb nou varietats d'hummus: tradicional, de mango , d'alfàbrega, de pebrot, d'alvocat, de tòfona, d'all negre, mutabal i d'edamame.

 

Però tot apunta que la cosa no quedarà aquí, ja que l'objectiu de Shukran Group és continuar introduint noves varietats d'hummus en els lineals de les principals cadenes de distribució i estar present en totes les ciutats d'Espanya.

 

En l'actualitat, els seus productes es comercialitzen en més de 500 punts de venda, gràcies als acords assolits amb els principals grups de país. «Seguirem treballant per aconseguir posicionar-nos al mercat com un dels principals referents proveïdors d'hummus i seguirem desenvolupant noves varietats d'hummus per adaptar-nos a les preferències de tots els consumidors», conclou Patricia Gallego.