Primer pla del logo de la botiga Carrefour

Carrefour, una altra superoferta: un gran televisor per al saló per menys de 500 €

Una bona qualitat d'imatge a un preu totalment econòmic

La majoria de vegades és complicat trobar un televisor gran, però barat. I és que són moltes les característiques que has de tenir en compte si vols aconseguir una bona tele, fent que et sigui més complicat apostar per una o altra.

 

Així que si vols renovar la que tens, et portem l'oportunitat perfecta que et deixarà amb la boca oberta. Carrefour t'ofereix una ganga que només podràs trobar a la botiga 'online', i que és perfecte per gaudir de bon contingut sense gastar molts diners.

Una qualitat d'imatge envejable

De la marca Daewoo, el model 65DM72UA. El primer que en destaca són les seves 65 polzades, una pantalla de 25,8 cm X 83,36 cm. T'oferirà una qualitat d'imatge 4K UHD, per a una experiència més immersiva. Sens dubte, una qualitat absolutament envejable entre altres models de la competència.

 

Pel que fa al so, compta amb una potència de 24 W que es reparteix en dos altaveus ja integrats al mateix televisor. Això farà que la qualitat sigui perfecta, encara que ets dels que puja la música a tot volum. No generarà vibracions ni distorsions.

Televisió barata Carrefour
Una qualitat d'imatge a 4K | España Diario TIPS

A més a més, si et preocupa el fet de poder connectar la teva 'play' de nova generació, la resposta és sí. Té 3 entrades HDMI perquè puguis endollar els dispositius que vulguis, i també 2 ports USB per reproduir o gravar contingut a la tele.

 

A banda d'això, a qui no li agrada veure la seva sèrie preferida una tarda relaxada de diumenge? A tu sí? Doncs que sàpigues que aquest televisor té Android com a sistema operatiu, un dels millors per navegar per les teves apps favorites: Netflix, Twitch, Youtube, HBO, etc. També és compatible amb Google Assistant Control per veu.

 

Què et sembla? Increïble, oi? Doncs com et quedes si et dic que et pots aconseguir-la a la web de Carrefour per només 465 €! No esperis més i demana-la ja. Arrasarà!

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Mantingues-la sempre segura

Si estàs pensant en si comprar aquesta tele, segur que estàs desitjant tenir-la penjada a la paret. És una de les millors maneres per gaudir de les teves sèries i pel·lícules preferides. A més, per temes de seguretat és millor tenir-la penjada i mantenir-la segura.

 

Per a això, aquest suport d'Amazon està rebaixat un 15% del preu original: abans valia 45,99 € i ara 39,09 €! És ideal per a les televisions que mesurin entre 32 i 80 polzades, amb un pes de fins a 60 kg.

 

Té un ajustament universal per a qualsevol marca i pots girar-la 45º cap a l'esquerra i cap a la dreta. Això personalitza la teva experiència depenent en quin moment et trobis.

Suport d'Amazon per a tele
Podràs girar la teva tele cap a on vulguis | España Diario TIPS

Transforma el teu saló a una sala de cinema

Gaudir de la màxima qualitat d'imatge possible és fonamental, però també has de comptar amb el millor so possible. Així que, viu una experiència audiovisual d'un altre nivell amb aquesta barra de so.

 

Et garantirà un so més nítid, clar i ben definit. Et farà la sensació que ets en una sala de cinema, t'ho asseguro! Té una potència de 120 W, gràcies als seus quatre altaveus de rang complet i dos d'aguts. A més, la pots connectar a la tele tant per Bluetooth, com per USB o auxiliar. Alhora permet que la barra de so es connecti a Alexa o a Google.

Barra de so d'Amazon per a TV
Si vols que la teva habitació es converteixi en un cinema, aconsegueix-la | España Diario TIPS

D'altra banda, si vols reproduir la teva 'playlist' número u amb un àudio d'alta definició i qualitat, entra al web d'Amazon i compra aquesta barra de so. Té un cost de 90,52 €, per tant, estàs davant de l'ocasió perfecta perquè renovis la teva televisió. Si és una cosa que tenies al cap, no dubtis més i aconsegueix-la a Carrefour amb la millor qualitat al millor preu.