Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Clients en l'entrada d'una botiga de Carrefour

Carrefour triomfa amb un modern sabater blanc: barat i amb espill inclòs

Serà de molta utilitat, més enllà de fer-se servir per guardar les sabates

Si vols tenir totes les teves sabates organitzades, ara pots trobar al mercat multitud de possibilitats. Però n'hi ha algunes que t'ofereixen un plus que les fan més interessants. Per això mateix, no és estrany que es converteixin en un èxit de manera ràpida.

Sí, ja que un sabater es converteix en un moble imprescindible de casa nostra, perquè a poques persones els agrada tenir el calçat tirat a qualsevol lloc. Per això mateix, ràpidament aconseguim un. I és que les sabates per casa donen un aspecte de desordre i poden provocar alguna ensopegada si no ens adonem.

Per això, avui et portem un sabater que segur que t'interessarà. Com hem dit en començar, quan un moble ofereix un plus, es converteix en una opció més atractiva. Ara, aquest moble que pots trobar a Carrefour et semblarà perfecte per emportar-te'l a casa.

Així és, és funcional i, a més a més, ve amb un complement addicional al que segur que donaràs molta utilitat. Si vols saber de què es tracta, només has de continuar llegint. Et prometem que et sorprendrà i veuràs que és una opció molt interessant i versàtil per a casa nostra.

Un sabater que es munta ràpidament

Aquest sabater de Carrefour està disponible perquè el puguis comprar. D'aquesta manera, podràs tenir el teu calçat ben organitzat i cuidat per no patir desperfectes per estar llençats per terra. Alhora, és una opció molt econòmica que us solucionarà molts problemes d'espai.

Muntatge amb el logotip de Carrefour de fons i el sabater amb mirall trend blanc mate obert
Aquest sabater és ideal per mantenir l'ordre a casa sense ocupar molt d'espai | España Diario TIPS

Està fabricat amb melanina d'alta qualitat de color blanc mat. Tanmateix, el que té de bo és que ve amb tot el necessari per muntar-lo. Porta un 'kit' de muntatge que conté manual d'instruccions i cargols. A més, és molt senzill d'aconseguir posar-lo dret.

Les seves mides són aptes perquè els col·loquis a qualsevol racó de casa teva. Mesura 50 centímetres d'amplada, 20 de profunditat i, finalment, 180 d'alçada. Com veuràs, té una àmplia capacitat. A més, no caldrà que dediquis molt de temps a netejar-ho, ja que amb un simple drap humit ho deixaràs perfecte.

A dins, perquè tinguis ben col·locats tots els parells de sabates, ve amb varetes que et serviran perquè estiguin ordenats. I si et preguntes qui està darrere aquest moble, et podem dir que és de fabricació nacional.

Serveix per a alguna cosa més que guardar sabates

T'hem mantingut la intriga fins al final sobre l'afegit que té aquest sabater. I és que, tapant l'espai per guardar el calçat, té un mirall que podràs fer servir per veure't sempre que vulguis.

Muntatge amb el logotip de Carrefour de fons i el sabater amb mirall trend blanc mate
El sabater de Carrefour té doble funció, doncs també compta amb un mirall de cos sencer | España Diario TIPS

Així és, ja que, lluny de ser petit, és de cos sencer perquè comprovis abans de sortir de casa com et queda el 'look' triat. O bé quan et provis alguna cosa podràs veure sense problema si les sabates que has tret del moble són les idònies.

Amb tot el que t'hem dit que té aquest sabater, és possible que ara el dubte que et vingui al cap és el preu. Moltes vegades, quan un moble comporta complements, com aquest cas podria ser el mirall, l'import puja fins al punt de no valdre la pena.

Però no és el cas d'aquesta opció que ens porta Carrefour. I és que podràs emportar-te'l a casa per tan sols 139 euros. I no només això, perquè l'enviament és totalment gratuït i en menys d'una setmana podràs estar-ne gaudint, ja que és el que triga, aproximadament, a arribar.

No deixis escapar aquesta oportunitat, ja que com passa moltes vegades, una cosa que val tant la pena, ràpidament comença a esgotar-se. I amb aquest sabater 2 en 1 és possible que passi gràcies al seu preu i l'ús que li podem donar.