Persona agafant diverses bosses amb les dues mans

Els centres comercials ja es preparen: el dia que comencen les rebaixes d'estiu

Els clients aviat podran endur-se els seus productes preferits a preus molt baixos

D'aquí a només uns dies, els clients començaran a notar alguns canvis a les seves botigues favorites. I és que, amb motiu de l'inici de l'estiu, un gran nombre d'establiments aprofita aquestes dates per rebaixar el preu dels productes que ofereixen.

Lluny de ser casual, és una pràctica relacionada amb la necessitat d'un canvi d'armari. Perquè, pujant tant les temperatures, qui no necessita aconseguir nous 'outfits' per poder lluir aquest estiu? La resposta és simple: la majoria dels consumidors.

El calendari de les botigues per a les rebaixes estivals

Encara que siguem conscients que aquest mes suposa l'arribada de les rebaixes, la veritat és que no sempre coneixem les dates exactes. En aquest sentit, ens solem assabentar en visitar directament qualsevol establiment i veure què és possible fer-se amb productes molt rebaixats.

Primer pla d'una dona sostenint bosses de la compra
Depenent de la botiga, les rebaixes començaran un dia o altre | Getty Images

Tot i això, la majoria de les cadenes compten amb unes dates fixes, les quals es poden conèixer amb una mica d'antelació. D'aquesta manera, els clients poden planificar més còmodament totes aquelles sortides per comprar. Per això, a continuació recollim totes aquelles dates que hauràs d'assenyalar al teu calendari.

1. Inditex

Si pensem en la reina de les empreses de distribució tèxtil a Espanya, segurament se'ns ve Inditex a la ment. I no n'hi ha per menys, ja que sembla que els consumidors espanyols sentim certa predilecció per alguna o, fins i tot, per totes les seves botigues. De manera habitual, les seves rebaixes són algunes de les més esperades, sense importar si tenen lloc a Zara, Bershka, Stradivarius...

Tot i no haver estat confirmat oficialment, alguns mitjans, com ABC, asseguren que el calendari d'aquest any podria ser molt semblant al de l'any passat. Per això, s'espera que les rebaixes, tant a la pàgina web com a la seva 'app', tinguin lloc la tarda del 22 juny. En el cas de les botigues físiques, els consumidors haurien d'esperar fins al dia 23.

Dues dones amb bosses a la mà passejant per un centre comercial
Les rebaixes d'estiu d'aquí a nomées uns dies | Getty Images

 

2. El Corte Inglés

Si, per contra, ets més de comprar a El Corte Inglés, també podràs conèixer amb certa antelació quines dates assenyalar al teu calendari. Un cop més, no sabem quines són les dates oficials, però podem estimar una data propera. En aquest sentit, el més probable és que les rebaixes d'estiu comencin el 20 de juny.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

3. Mango

S'espera que durant aquest estiu Mango disposi de diverses dates per promocionar els seus productes. Això és perquè, segons Lecturas, la cadena compta amb una data especial i anticipada per a les seves clientes més fidels. Un fet possible a causa del llançament de vendes privades i exclusives, disponibles des del butlletí informatiu. Tot i això, els clients que no comptin amb aquest extra podran accedir a les seves rebaixes a partir del 15 de juny.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!