El producte que arrasa aquests dies a Mercadona: en venen 25.000 al dia

El consum d'aquest article ha incrementat un 7% en 2020 i, el mes de desembre, va aconseguir incrementar fins a un 24%

Exterior d’un Mercadona situat al passeig Misericòrdia de Reus (Baix Camp)
Mercadona triomfa amb un producte ideal per a esportistes | Mercadona

Mercadona triomfa amb un dels seus productes per a esportistes. La cadena de supermercats valenciana destaca per la seva gran varietat de productes que s'adapten a l'estil de vida de tota la població. Els esportistes troben en els lineals de les botigues Mercadona una gran varietat de productes que els ajuden a mantenir un estil de vida saludable. I és que, hi ha una cosa més important que una bona alimentació?

Des de Catalunya Diari ja us ho hem explicat tot sobre el iogurt+proteïnes de xocolata de Mercadona: saborós i ideal per a esportistes i, aquesta vegada, venim a parlar-vos d'un altre article que està causant furor durant aquesta setmana: la clara líquida d'ou pasteuritzada.

I és que, segons un comunicat de Mercadona, el consum d'aquest article ha incrementat un 7% en 2020 i, el mes de desembre, va aconseguir incrementar fins a un 24%. Segons ha explicat la companyia valenciana, en ven aproximadament 25.000 unitats diàries de la clara líquida d'ou pasteuritzada.

Clara líquida d'ou de Mercadona

Aquest article ha incrementat les seves vendes, ja que cada vegada són més les persones que opten per un estil de vida saludable i baix en greixos. La clara d'ou de Mercadona és perfecta per a tota mena de menjars, ja que es poden preparar des de postres com a merengues fins a coques salades.

El proveïdor d'aquest producte és Ous Guillén, les instal·lacions dels quals estan situades a Utiel (València). La clara líquida d'ou de Mercadona es ven en formats de 300 ml, que corresponen 9 clares, i en format d'1 litre, que correspon a 30 clares. El preu d'aquest producte és d'1,30 euros i 2,10 euros, respectivament. Els envasos de les clares d'ou de Mercadona, a més, compten amb un pràctic mesurador que pot resultar molt útil per als teus plats i receptes.

A tot això, cal recordar que Mercadona també disposa d'un producte ideal per als dies més fredorosos de l'any, que costa tan sols un euro: un te negre amb canyella de la marca Hacendado. De fet, les baixes temperatures de fa uns dies van fer que els clients esgotessin el producte en diversos establiments, fet que ha fet que molts d'ells preguntin alarmats a la cadena valenciana si s'havia deixat de comercialitzar. Afortunadament, no ha estat així, i poc després Mercadona ha tornat a disposar del producte a les estanteries. 


Comentaris

envia el comentari