El producte de Mercadona que arrasa: costa 1 euro i va molt bé contra el fred

En plena onada de fred, agrairàs tenir a casa aquest producte de la companyia valenciana

El Mercadona de la Sedera
Mercadona triomfa amb un dels seus productes per combatre el fred | Mercadona

Mercadona torna a triomfar amb un dels seus productes i, aquest cop, ho fa amb un que és perfecte per combatre el fred. No és cap secret que els productes dels supermercats triomfen en funció a les estacions de l'any. Així doncs, a l'estiu, els més buscats i consumits són els gelats i refrescos, en canvi, a l'hivern, triomfen aquells productes que et fan entrar en calor. 

Per tant, hi ha alguna cosa millor per lluitar contra les baixes temperatures que un te calentet en la teva tassa preferida? Nosaltres creiem que no, i estem segurs que vosaltres ens donareu la raó. De fet, així ho ha evidenciat Mercadona amb l'èxit del te negre amb canyella d'Hacendado. 

El te que triomfa a Mercadona

Durant les últimes setmanes, hem pogut veure diferents usuaris preguntant sobre una especialitat de te que ven Mercadona: el te negre amb canyella d'Hacendado. Segons sembla, aquest te està triomfant en diverses localitats, ja que la companyia valenciana ha esgotat l'estoc, o almenys així ho ha explicat a Twitter.

«Una pregunta @Mercadona, per què heu deixat de vendre el te amb canyella (Hacendado)?» pregunta un usuari a Twitter. Tanmateix, Mercadona ha respost que en la seva localitat ja està esgotat. Ara bé, el te negre amb canyella Hacendado també triomfa entre els usuaris d'Instagram, que no dubten a publicar les seves opinions. 

El te negre amb canyella Hacendado, que és 100% natural, està compost per un 75% de te negre i un 25% de canyella. Per preparar-lo, només cal ficar la bossa de te en una tassa i després abocar-hi 200 mil·lilitres d'aigua bullent. Deixar reposar durant uns minuts i, després, ja es pot consumir. 

Cada 100 mil·lilitres de te, aporta 2 quilocalories, de manera que és ideal per a aquelles persones que segueixen una dieta. Per altra banda, segons informa Mercadona, combina te d'origen Ceilan amb canyella natural i, a més, no conté substàncies aromatitzants. El seu preu és de tan sols 1 euro per caixa, que conté 20 bosses de 32 grams cadascuna.

Beneficis del te negre amb canyella

Segons es pot llegir al portal 'Teashop', el te negre amb canyella té una gran quantitat de beneficis saludables, d'entre els quals podem destacar el seu alt nivell d'antioxidants i l'efecte antibiòtic de la canyella. A més, aquesta especialitat és ideal per començar el dia (és un gran substitut del cafè) gràcies a l'energia que aporta el te negre. Aquest te és saciant, per la qual cosa podrà ajudar-te si vols controlar el desig de menjar.

Altres tes que triomfen a Mercadona

Aquest no és l'únic te que està triomfant a Mercadona. A Twitter podem veure com, setmana sí i setmana també, els usuaris pregunten sobre alguna especialitat en concret.

Mercadona té la següent varietat de tes Hacendado, que són perfectes per entrar en calor en els dies més freds. A continuació, et deixem la llista de la varietat de tes de Mercadona, perquè et quedis amb el que més t'agrada.

  • Te amb llimona.
  • Te verd i te vermell.
  • Earl Grey.
  • Te Breakfast.
  • Infusió de 3 tes (vermell, verd i blanc).
  • Te verd amb menta.

Si no us acaben de convèncer els tes, també pots donar-li un cop d'ull al producte fet amb gelea reial i pròpolis, ideal per a l'hivern.


Comentaris

envia el comentari