La troballa a l'interior d'un producte d'Aldi que ha deixat bocabadades les xarxes

Una usuària ha publicat un vídeo on mostra l'article afectat

Primer pla d'una fila de carros de la compra del supermercat Aldi
La troballa a l'interior d'un producte d'Aldi que ha deixat bocabadades les xarxes| Catalunya Diari

Una usuària de 'TikTok' ha denunciat que ha trobat plàstic dins d'un producte d'Aldi. Estem acostumats a veure com els consumidors afalaguen els articles dels diferents supermercats del país a través de les xarxes socials, però, aquestes també serveixen per denunciar situacions que podrien resultar perilloses per als consumidors.

I això és el que ha fet la Cris Moné, que compta amb més de 45 mil seguidors a la xarxa social 'TikTok'. La jove ha publicat un vídeo en què podem veure una bossa de pa de motlle sense crosta blanc d'Aldi. «D'acord, al·lucinareu. Hem comprat aquest pa, que el compro sempre a  l'Aldi i l'he posat a torrar i hi havia alguna cosa estranya», ha començat explicant Cris Moné al vídeo.

«Al·lucinareu. Mireu, hi ha plàstic dins i hem vist que està en tots els pans», explica la usuària mentre mostra com cada llesca té una espècie de malla de plàstic al seu interior.

Captures de l'Tik Tok de la usuària @crismoneoficial ensenyant el pa de motlle amb plàstic
Captures del 'TikTok' de la usuària @crismoneoficial ensenyant el pa de motlle amb plàstic | TikTok @crismoneoficial

«Estic al·lucinant. Sergio s'ha menjat dues llesques i no s'ha adonat fins que l'he vist jo», continuava explicant Cris Moné. Al vídeo, a més, adverteix que en realitat això pot ser molt perillós. Al llarg del vídeo, la usuària va traient llesques de pa de la bossa i podem comprovar que cadascuna d'elles té aquesta espècie de malla de plàstic al seu interior.

El vídeo en qüestió ha estat reproduït més de 200 mil vegades i compta amb més de 18 mil 'likes' a 'TikTok', a més de centenars de comentaris. «Avisa Aldi, no llencis res, fes unes fotos i porta-ho allà perquè puguin identificar el lot i que retirin tots els que estan malament», recomanava un usuari.

«Segurament aquest plàstic sigui dels sacs de farina que en llençar-ho on es pasta ha hagut de caure una mica de plàstic», comentava una altra usuària. 'Webconsultas Healthcare', per la seva banda, ha informat sobre que la cadena ha retirat el lot de pa de motlle del Forn d'Aldi L-1202S21 20, de 450 grams i amb data de caducitat del 2021.01.12.

Segons explica el portal 'PrevenControl', el plàstic, a més d'un efecte mediambiental, també pot suposar «una amenaça per a la salut humana, ja que alguns plàstics comuns alliberen substàncies químiques nocives en l'aire, els aliments o begudes».

Altres productes retirats d'Aldi

Aquesta no és la primera vegada que passa una cosa així a la cadena de supermercats Aldi. El desembre, l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària va anunciar la retirada d'alguns productes de l'empresa 'Lactalis Nestlé Productos Frescos', com a cafès o postres com la copa de xocolata amb nata.

Des de 'Lactalis Nestlé Productos Frescos' es va anunciar que es retiraven els lots per «la possible presència de petites quantitats d'aigua oxigenada, utilitzada per a la desinfecció de l'envàs abans de l'ompliment del producte, la qual cosa podria provocar un sabor picant i irritació a la boca». Tant en Aldi com a El Corte Inglés es venien productes d'aquesta empresa.

A El Corte Inglés podíem trobar la copa xoco amb nata de la marca El Corte Inglés, i a Aldi la copa xoco nata marca 'Mislani'. Per la seva banda, l'any 2019 també va ser retirat el producte 'Mini Blinis', que estava produït a França i comercialitzat per Aldi, segons es pot llegir també al portal de l'AESAB, on van aconsellar a les persones que tinguessin els productes afectats que s'abstinguessin de consumir-los i els retornessin al centre més proper.


Comentaris

envia el comentari