Imatge de la façana de Mercadona

Un client alerta de la 'trampa' de Mercadona amb un producte: fixat en el preu

El client ha compartit la queixa al seu perfil de Twitter

Molts clients estan enfadats amb els preus de Mercadona. Amb tan sols una ullada a les xarxes socials més notòries, podràs comprovar que nombrosos usuaris les aprofiten com a eina per expressar les seves queixes, sigui sobre la cadena valenciana o qualsevol altra companyia de supermercats.

Aquest cop ha estat un producte concret el protagonista d'un retret viral a Mercadona. Viralitzat a Twitter, el tuit original ja compta amb 11,7 mil visites i nombrosos 'm'agrada' o retuits.

El producte de Mercadona que ha sembrat la discòrdia

L'últim dard llançat a Mercadona ha estat per l'augment del preu d'un producte relativament nou. Es tracta dels Pudding + Proteïnes sabor caramel, de la marca Hacendado. L'article, format per 4 unitats, conté 12 g de proteïnes.

Tal com sembla indicar un usuari de Twitter, @hugo_hlv, el seu preu s'havia vist encarit notablement: en qüestió d'una setmana, havia passat d'1,70 € a 1,95 €. Precisament per això, l'usuari ha titllat Mercadona de ser uns «pocavergonyes».

Així mateix, aprofitava per criticar les darreres mesures dutes a terme per la cadena valenciana pel que fa als preus. Acusava i assenyalava Mercadona d'estar apujant els preus sense parar.

Per si no n'hi hagués prou, també recordava que mentre altres col·lectius o béns han estat beneficiats amb descomptes, sembla que això no és possible a Mercadona. «Els transportistes amb l'abonament de descompte de gasoil, la llum amb preus més baixos que fa mesos, l'IPC en descens continuat i els amics de @Mercadona segueixen abusant», afegia al seu compte.

Els usuaris també han opinat sobre aquest augment de preu

Les respostes a aquest tuit no s'han fet esperar. Entre elles trobem una gran varietat d'opinions respecte a l'encariment dels productes a Mercadona. Alguns afirmaven «passar» de continuar comprant a aquest preu. Una decisió que ja han pres diversos usuaris de Twitter, segons el que declaren als seus perfils.

Paral·lelament, altres defensaven la postura de Mercadona davant d'un context d'inflació, en què tots els supermercats apugen el preu dels seus productes. «Mercadona ha apujat els preus, igual que qualsevol altre supermercat. Tot i això, continua sent el súper amb els preus més econòmics de tots», afegia un usuari a les respostes.

En aquesta línia, un usuari també confirmava l'augment general, però recomanava al tuiter que era possible estalviar. Per això, s'ha de comprovar a quins supermercats és més barat un producte o un altre, i anar alternant la compra per emportar-te sempre el més econòmic. Però, com és lògic, és una mesura que suposa un esforç extra en haver d'anar d'un supermercat a un altre.

Altres diuen prendre's els preus de Mercadona amb humor

Malgrat que hi predominen les queixes, alguns usuaris han optat per donar-li un toc humorístic als preus de Mercadona. Per això, han publicat fotos o vídeos irònics sobre fins a quin punt podran apujar-ne els preus.

Un clar exemple d'això el trobem al tuit de @srafansua, on citava un altre tuit. A l'original, el mitjà El País enllaçava una notícia sobre com el nucli intern de la Terra s'ha frenat i el dia serà més curt.

En aquest cas, el tuiter aprofitava per enllaçar un vídeo en què es veu Belén Esteban, la col·laboradora de Sálvame, pronunciant una gran xifra de diners. I en to còmic, l'usuari afegia: «El preu d'una barra de pa a Mercadona quan Juan Roig vegi això».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp