Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una dona amb la mà a la boca i l'entrada d'un Mercadona darrere

Una clienta de Mercadona dubta en veure una cosa rara en una de les seves cremes

Tenia dubtes sobre si el producte complia tots els estàndards de qualitat

Mercadona és una de les cadenes del nostre país més actives a les xarxes socials. Especialment, a X, conegut com Twitter fins fa poc, podem adonar-nos-en. I és que, a més d'utilitzar-lo com a canal de publicitat, també es dediquen a solucionar els dubtes i els problemes dels clients.

Per això mateix, moltes de les persones que acostumen a anar a aquest supermercat i volen dir alguna cosa a la cadena és normal que utilitzin aquest mitjà. Pot ser per fer un suggeriment perquè el producte que han comprat és defectuós o perquè tenen algun dubte.

En qualsevol cas, la cadena, lluny de desaparèixer, respon a la gran majoria de les mencions que rep. D'aquesta manera, els clients poden aconseguir la informació que necessiten i Mercadona mostra proximitat per ells. A més, en alguns casos també és possible que els suggeriments que reben els ajudin.

Recentment, una usuària de X ha volgut qüestionar la cadena sobre una crema que estava utilitzant. Hi havia alguna cosa que no li quadrava i Mercadona, ja no és que li hagi respost, sinó que s'ha pres el temps per poder consultar als experts la pregunta plantejada.

Cartell exterior de la botiga Mercadona
La clienta de Mercadona ha obtingut la resposta que esperava per part de la cadena | Europa Press

Una crema de color dubtós

La usuària de X @_RocyCarrillo, tenint en compte el dubte que ha plantejat a Mercadona a través del seu perfil, utilitza la crema facial Vitamina C de la marca Viseger Pharma. Aquesta es pot trobar a la secció de perfumeria i té un preu de 7 euros. En efecte, des que es va posar a la venda, ha esdevingut tot un èxit.

En el seu cas, hi ha una cosa que li ha cridat l'atenció cada vegada que se l'ha endut a casa. I com bé posa al seu missatge, el que la sorprèn és el color que té el producte. Segons la seva experiència, cada cop que l'ha comprat «té una tonalitat diferent», fent-li pensar que no està en bon estat.

Així mateix, aporta més detalls a la cadena perquè sàpiguen del que parla. Al missatge també explica que hi ha vegades que quan compra la crema, aquesta és de color blanc. Tot i això, n'hi ha d'altres en què el to és més fosc del que ella espera, tenint en compte els antecedents de compra.

[WhatsAppGroup]1[/WhatsAppGroup]

El mateix dia que Rocy Carrillo va exposar el seu dubte a les xarxes socials va rebre la resposta de Mercadona. Aquesta et pot sorprendre, ja que no és la típica que puguis pensar que fan per sortir del pas. Es molesten a donar la millor resposta al seu client i això es nota en la satisfacció que aconsegueixen.

Mercadona investiga per respondre

Darrere de les xarxes socials de Mercadona no hi ha d'estar necessàriament una persona que sàpiga de tot. Per això cal que hagi de preguntar tot allò que no sap o, almenys, ho traslladi. Normalment, acostuma a ser aquesta segona opció la que solen escollir per respondre.

En un primer moment, la cadena li va explicar a la clienta que «anirien a consultar els responsables de la crema» per poder donar-li la resposta correcta. Per sort, no va caldre esperar gaire per saber per què la crema de vitamina C té diferent color depenent de si la compres en un moment o altre.

Els responsables de l'elaboració de la crema han explicat que això passa pels extractes naturals de plantes que en té la formulació. A causa d'això venen les variacions al to del cosmètic que hi pot haver segons el lot que ens toqui a l'hora de comprar.

És possible que quan anem a buscar aquesta crema aquesta pugui tenir un to que va des dels blancs i beix fins als ocres i marronosos. Però des de Mercadona asseguren que «el producte compleix totes les característiques de qualitat». Això ha tranquil·litzat la clienta, que ha agraït la informació.