Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Oficina exterior i caixer automàtic de CaixaBank

Cobres la nòmina abans d'hora: l'avantatge de CaixaBank que els clients desconeixen

Aquest préstec és un dels més interessants de l'entitat bancària

En la situació econòmica actual, és comú que moltes persones es puguin enfrontar a despeses imprevistes davant les quals no poden fer front. Això fa que sempre rondi la idea de demanar un préstec bancari.

No obstant això, hi ha entitats que ofereixen un altre tipus de facilitats als seus clients. És el cas, per exemple, de CaixaBank. En aquest sentit, l'entitat bancària ofereix un préstec especial que pot resultar molt interessant.

En resum, consisteix en un préstec l'import del qual equival a l'avançament de tres vegades la nòmina de l'usuari. Conèixer-ho a fons és imprescindible per tenir controlat totes les possibilitats que tenen els clients al seu servei.

Aquest és el gran avantatge de CaixaBank respecte a la nòmina

Des de l'entitat bancària CaixaBank ofereixen als usuaris la possibilitat de poder obtenir un préstec molt interessant i específic. A través d'aquest, el client pot aconseguir fins a tres vegades l'import de la nòmina.

Pal o columna exterior amb el logo de CaixaBank davant del mateix banc
L'entitat ofereix un préstec de fins a 3 vegades l'import de la nòmina | Europa Press

Aquest avançament es coneix com a Préstec Bestreta de Nòmina i, des de l'entitat, expliquen que:«A CaixaBank posem a la teva disposició tot el finançament que necessites perquè puguis fer front a despeses inesperades i continuïs gaudint de la vida».

Com sol·licitar aquest préstec de CaixaBank?

Si et resulta interessant aquest préstec de CaixaBank, segur que estàs desitjant conèixer tot el que ofereix. Aquest avançament de fins a tres vegades la nòmina del client es pot sol·licitar de forma 100% online.

Tot i això, el client també el pot sol·licitar de forma presencial a les oficines de l'entitat bancària. Després, l'usuari compta amb un màxim de dotze mesos per tornar-lo. D'altra banda, el client pot triar entre tres terminis diferents per a la devolució del préstec. En aquest sentit, es pot tornar tant en sis mesos, com en deu o dotze, depenent de les possibilitats de cadascú.

Import mínim i màxim d'aquest préstec especial

Com dèiem, el préstec és d'un import de fins a tres vegades la nòmina del client. Tot i això, des de CaixaBank aclareixen que la quantitat màxima que poden oferir és de 9.000 euros.

Si l'usuari necessita més quantitat, pot donar una ullada per la resta dels préstecs que ofereixen des de l'entitat. A més, cal recordar que aquest préstec està subjecte a l'anàlisi per part del banc sobre la solvència i la capacitat de devolució del client.

També és important saber que l'import mínim per contractar aquest préstec és de 3.000 euros. Tot dependrà, per part seva, de la política de riscos que segueixin des de CaixaBank.

Muntatge de mans d'una persona amb un mòbil i una rodona amb molts bitllets variats d'euro
La quantitat mínima del préstec és de 3.000 euros i la màxima de 9.000 | Getty Images, Pexels

Altres préstecs de CaixaBank interessant

D'altra banda, des de CaixaBank també ofereixen un altre tipus de préstecs que poden resultar interessants per als clients.

Préstec de fins a 30.000 euros

En primer lloc, un dels que més destaquen és el préstec de fins a 30.000 euros. Un altre cop, l'import mínim per sol·licitar torna a ser de 3.000 euros. Tot i això, el termini augmenta fins a 72 mesos, segons la quantitat del préstec que se sol·liciti a CaixaBank.

Com passa en el cas anterior, aquest préstec també està subjecte a l'anàlisi de solvència i capacitat de devolució del sol·licitant. Quant a les condicions, poden variar si així ho decideix l'entitat, tenint en compte les característiques del client.

Préstecs específics

D'altra banda, a CaixaBank també hi ha un altre tipus de préstecs específics per a la compra de vehicles, d'habitatges o per a estudis. Així mateix, l'entitat adapta, de manera general, aquests préstecs segons la finalitat d'inversió de l'usuari.

En cas que necessitis aconseguir un préstec bancari d'un import baix i gairebé a l'instant, el Préstec Bestreta de Nòmina pot ser una bona opció.