Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d'una botiga de Lefties amb el rètol de grans dimensions a la part superior de les portes d'entrada i diverses persones passejant

El complement perfecte de Lefties que no et trauràs de sobre aquest estiu

Aposta pel material que és present entre les bosses en tendència aquesta temporada d'altes temperatures

L'estiu és a tocar i nosaltres necessitem fer-nos amb els millors complements. No només hem de posar l'ull a les peces noves, fresques i còmodes, sinó també a les bosses que ens elevaran qualsevol look. Doncs bé, us hem de dir que una de les tendències que torna aquest any és la dels accessoris naturals.

Aquestes bosses que estan fetes o que imiten les fibres naturals. A Lefties he trobat una opció ideal, que compta amb la mida perfecta per guardar totes i cadascuna de les nostres pertinences. Segurament us encanti a vosaltres també perquè és ideal per lluir durant l'estiu.

Si esteu pensant a renovar el vostre armari i estrenar un accessori aquesta temporada, us recomano apostar per aquesta bossa de Lefties. Atentes a una de les tendències d'aquest estiu.

Plànol general de fibra natural de Lefties
Bossa disponible a Lefties | Lefties

El teixit que més s'emportarà aquest estiu

Sempre que s'acosta el bon temps i que les temperatures comencen a pujar, les bosses confeccionades amb materials naturals són els protagonistes. Entre els seus millors dissenys, cal destacar els shopper, d'anses. Tot i que també les bosses fondes tenen un gran protagonisme.

Plànol general de fibra natural de Lefties
La bossa que més s'emportarà aquest estiu | @maaariamoral

Us recomanem apostar per un de fibra natural, ja que són els més idonis per a l'estiu. A Lefties hem trobat una gran varietat de bosses ideals per lluir ara que fa bo. Tot i que us recomanem un model en especial, atentes.

La bossa de Lefties que totes volen

Com ja saps, quan alguna cosa és tendència, no triga gaire a esgotar-se. En conèixer que aquesta temporada els complements de fibres naturals són els que més s'emportaran, les fashionistes estan esgotant les unitats de totes les firmes. Per això, us recomano aquesta bossa de Lefties.

Plànol general de fibra natural de Lefties
Complement ideal de Lefties | Lefties

És un disseny petit de tipus natural. Un model de Lefties que està disponible en dos colors molt ideals per estiu. El trobareu disponible al clàssic color negre i també, en cru.

Primer pla de fibra natural de Lefties
disponible en color negre | @maaariamoral

Aquest disseny de la firma compta amb anses a l'espatlla per proporcionar una gran comoditat. Les mides amb que compta són les següents: 23 x 33 x 2 cm. Ideal per guardar totes les nostres pertinences aquest estiu.

Disponible la bossa de moment a botigues de Lefties

Si esteu buscant una bona bossa que us acompanyi quan les temperatures estan pels núvols, atentes. Per sort, de moment el model de fibra natural de Lefties està disponible, tant a la pàgina web de la firma com a qualsevol botiga física.

El trobareu en talla única i pel preu de 12,99€. Us asseguro que serà tota una inversió, gràcies a la seva funcionalitat i elegància. Aprofiteu aquesta oportunitat per elevar qualsevol look estiuenc.

Preus i ofertes actualitzats el dia 10/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.