Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge botiga mercadona amb imatge de neteja de bany dins un cercle vermell

Deixa el teu bany impol·lut amb el nou invent de Mercadona: costa menys que un cafè

Aquesta solució del supermercat us ajudarà a combatre fins i tot la brutícia més complicada sense esforç i per molt poc

Quan es tracta de mantenir el bany impecable, trobar productes de neteja eficaços i econòmics pot ser un desafiament. Tot i això, Mercadona ha llançat un producte que promet revolucionar la neteja del teu bany.

Parlem del Salfumant. Aquest netejador no només és altament efectiu, sinó que també té un preu increïblement accessible i només costa un euro.

Què és el Salfumant de Mercadona?

El Salfumant, que Mercadona ven sota la seva marca Bosque Verde, ha esdevingut un dels productes de neteja més interessants. Especialment dissenyat per al vàter i per netejar la calç, destaca gràcies a la seva eficàcia.

muntatge salfumant mercadona
El Salfumant de Mercadona és una aigua forta ideal per al bany | Mercadona

L'ingredient principal és l'àcid clorhídric en una concentració del 20%. Això ho converteix en un potent netejador perfecte per eliminar fins i tot les taques més difícils i qualsevol mena de brutícia incrustada.

Aquest producte de Mercadona ha guanyat popularitat gràcies a la seva capacitat per deixar les superfícies brillants i lliures de brutícia amb molt poc esforç. A més, el preu assequible el converteix en una opció atractiva per a qualsevol llar. Està disponible per 1,10 euros.

Beneficis del Salfumant de Mercadona

Aquest producte de Mercadona aconsegueix netejar i desinfectar el bany de manera ràpida i efectiva. Entre els seus beneficis destaquen els següents:

  • Eficàcia comprovada: el Salfumant de Mercadona és conegut per la seva alta eficàcia en la neteja de banys. Podeu eliminar taques de calç, òxid i altres residus difícils en qüestió de minuts.
  • Preu inigualable: amb un cost de només 1,10 euros, aquest producte ofereix una excel·lent relació qualitat-preu. És una opció econòmica que no en compromet la qualitat.
  • Fàcil de fer servir: el Salfumant ve en una ampolla amb un aplicador que en facilita l'ús. Només necessites aplicar una petita quantitat a la superfície a netejar, deixar actuar uns minuts i després esbandir.
  • Versatilitat: encara que està dissenyat principalment per al bany, el Salfumant també es pot utilitzar en altres àrees de la llar, com la cuina, per eliminar taques difícils.
salfumant de mercadona en format d'1 litre
Es pot trobar en formats d'1 i 5 litres per a més comoditat | Mercadona

Com fer servir el Salfumant de Mercadona?

Per obtenir els millors resultats amb el Salfumant de Mercadona, segueix aquests senzills passos:

  • Protecció personal: abans de començar, assegureu-vos de fer servir guants i, si és possible, ulleres de protecció. El Salfumant és un producte àcid i pot ser irritant per a la pell i els ulls.
  • Aplicació: aplica una petita quantitat de Salfumant directament sobre la superfície que vols netejar. És ideal per al vàter, les rajoles, les aixetes i altres àrees del bany que acumulin calç i brutícia.
  • Temps d'actuació: deixa que el producte actuï durant uns minuts. Això permetrà que l'àcid dissolgui les taques i els residus.
  • Esbandida: després de deixar actuar el producte, esbandeix bé la superfície amb aigua. Assegureu-vos d'eliminar tot el residu del netejador per evitar qualsevol dany a llarg termini.
  • Eixugat: finalment, eixuga la superfície amb un drap net per evitar la formació de noves taques d'aigua.