Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona de pèl castany i samarreta rosa, sorpresa, amb les mans als costats de la cara sobre fons de Lidl

Lidl provoca el furor amb el producte que manté sempre fredes les begudes a l'estiu

Aquest invent de Lidl promet convertir-se en un dels imprescindibles per gaudir al màxim dels dies de calor

Amb l'arribada de l'estiu, les escapades a l'aire lliure esdevenen més freqüents. Això fa que cada cop hi hagi més persones interessades en les novetats que ha tret Lidl per a aquesta temporada de calor.

Ja sigui per a un dia de platja, un pícnic o una acampada, mantenir els teus aliments i begudes fresques és essencial. Aquí és on entra en joc la nova solució del supermercat, una opció pràctica i assequible que no us decebrà.

Aquest és el nou invent de Lidl que us salvarà l'estiu

A la secció de novetats de Lidl no et pots perdre la nevera portàtil de la marca Campingaz. Aquesta solució, ideal per a l'estiu, destaca pel disseny compacte i funcional i per la capacitat de 30 litres.

Muntatge amb el logotip de Lidl de fons i una nevera portàtil de color blau que venen a la mateixa cadena
Aquesta nevera portàtil de Lidl destaca per la gran capacitat de 30 litres | Lidl

Aquesta nevera portàtil té prou espai per emmagatzemar una bona quantitat de menjar i beguda. La seva mida és ideal per portar al cotxe sense ocupar massa, cosa que la converteix en una opció perfecta per a qualsevol mena d'escapada.

Una de les característiques més importants de qualsevol nevera portàtil és la capacitat per mantenir els productes frescos. La nevera portàtil de Lidl utilitza un sistema d'aïllament d'alta qualitat que garanteix que els teus aliments i begudes es mantinguin a la temperatura adequada durant hores. A més, la tapa hermètica ajuda a conservar el fred, evitant que s'escapi l'aire fresc.

Aquesta nevera portàtil és fàcil d'utilitzar i molt econòmica

La nevera portàtil de Lidl és molt fàcil d'usar. El seu disseny inclou una ansa ergonòmica que en facilita el transport, fins i tot quan està completament plena. A més, la seva tapa és fàcil d'obrir i tancar, cosa que et permet accedir ràpidament a tot allò que hi hagi al seu interior sense complicacions.

nevera portàtil campingàs de lidl
Ara t'hi pots fer per només 29,99 euros a Lidl | Lidl

Aquesta solució de Lidl no només és ideal per mantenir les teves begudes fredes, sinó que també és perfecta per transportar menjar delicat. Si necessiteu portar carn per a una barbacoa, fruites fresques per a un pícnic o fins i tot medicaments, és una solució versàtil que s'adapta a les vostres necessitats.

Un dels atractius més grans d'aquesta nevera portàtil de Lidl és la seva excel·lent relació qualitat-preu. Per tan sols 29,99 euros, rebaixada de 44,99, tindràs un producte d'alta qualitat que complirà totes les teves expectatives. Això la converteix en una opció accessible per a qualsevol pressupost, sense sacrificar-ne el rendiment o la durabilitat.