Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mosquits en una mosquitera i Lidl

Lidl té l'invent ideal per als que odien els mosquits: barat i efectiu

El supermercat ha trobat la solució contra aquests insectes: no és una mosquitera i costa molt poc

L'estiu comporta alguns dels moments més esperats de l'any. Tot i això, també és l'època en què apareixen els odiats mosquits. Per sort, ara a Lidl podràs trobar la millor solució.

No és una mosquitera ni tampoc un repel·lent. La cadena de supermercats ha trobat la clau per incloure un element decoratiu a casa teva que pugui complir una doble funció.

Aquest és el producte de Lidl que actua contra els mosquits

Dins la secció de basar de Lidl podràs adquirir una gran quantitat de solucions perfectes per a diferents problemes. En aquest cas, hem trobat un invent perfecte per espantar els mosquits aquest estiu. És una planta de lavanda.

Planta de lavanda de Lidl
Aquesta planta de lavanda de Lidl és un repel·lent natural | Lidl

Tot i que al seu catàleg pots trobar moltes més mosquiteres i altres productes recomanables, ara també et pots fer amb aquesta planta. El millor és que, a més de decorar, aconseguirà mantenir aquests insectes a ratlla.

Una altra de les coses que crida l'atenció d'aquesta planta de lavanda de Lidl és pel seu espectacular preu. En l'actualitat, la pots comprar per tan sols 3,99 euros, ja que està rebaixada un 20%.

Una planta decorativa amb doble funció

A través d'aquesta planta, el supermercat ofereix una manera molt econòmica de tenir lavanda a casa. Gràcies a això, podràs decorar la teva llar mentre mantens allunyats els mosquits, uns insectes que molesten per les picades i pel brunzit.

A més, amb aquesta planta no tindràs cap problema, ja que no necessita cap cura especial. Només has de regar-la de manera moderada i gaudir-ne. És duradora i molt resistent.

Muntatge d´una foto d´una nena amb picades de mosquits i una imatge en un marc d´un mosquit
Oblida't de les picades aquest estiu mentre decores casa teva | Africa Images

D'altra banda, cal tenir en compte que l'alçada d'aquesta planta de Lidl pot arribar als 40-45 centímetres, fet que la converteix en una opció decorativa única. El seu diàmetre, de 17 centímetres, et permetrà col·locar-la a qualsevol racó de casa teva.

Per què la lavanda de Lidl és efectiva contra els mosquits

D'origen mediterrani, la lavanda és una de les plantes més belles que podeu trobar. Crida l'atenció gràcies als seus colors blaus i violetes, cosa que fa que capti totes les mirades.

L'aroma de l'espígol és un altre dels seus punts forts. Es fa servir per crear perfums i també ambientadors. La raó és que la seva olor resulta agradable per a moltes persones.

Mostra de flascons d'aromes, amb lavanda i veles
L'olor de l'espígol és agradable per a les persones, però no per als mosquits i les mosques | Getty Images

A més, alguns insectes, com les papallones, es veuen atretes cap a ella. No obstant, no passa el mateix amb els mosquits. Això passa a causa de la seva olor, una aroma que odien.

Si col·loques la planta d'espígol de Lidl prop d'una finestra, mosquits i mosques s'allunyaran sense dubtar-ho, ja que no ho suporten. D'aquesta manera, obtindràs un repel·lent natural i decoratiu a un preu baix per a la teva llar.