Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'un vestit blau i El Corte Inglés

M'he comprat el vestit d'El Corte Inglés que és nº 1 en vendes i val 15,99 €

El Corte Inglés aconsegueix el vestit de volants d'Sfera que tothom vol

A qui no li agrada un bon vestit per lluir-lo a l'estiu? Parlem d'una peça còmoda, versàtil i sobretot fresca, que ens ajudarà a suportar molt millor la calor. Sabem que hi ha diferents dissenys i models, però avui volem ensenyar-vos-en un que ha destacat aquesta setmana per sobre de la resta.

És un vestit de convidada supereconòmic que està disponible en tres colors diferents. Una peça que podràs trobar tant a la pàgina web d'El Corte Inglés com a qualsevol de les seves botigues físiques. El vestit pertany a la firma Sfera.

Ple de volants, altura midi, estilitza la figura al màxim, un autèntic partit. No esperis més i emporta't per menys de 20 € un vestit ideal per a qualsevol esdeveniment. T'expliquem tots els detalls que cal saber.

El vestit número 1 en vendes d'El Corte Inglés està acaparant un indubtable èxit

Aquestes rebaixes han estat una autèntica bogeria. Hem vist peces de tota mena i de tots els estils a preus que mai no hauríem imaginat. És el cas del vestit que hem trobat a El Corte Inglés, que pertany a la firma Sfera.

Una peça superideal per lluir ara que ha arribat l'estiu i ens convertirem en les millors convidades. El vestit té una alçada midi perfecta que permet estilitzar la nostra figura al màxim. A més de destacar pel seu patró central ple de volants.

Model amb les mans enrere amb un vestit blau sense mànigues i amb volants
Vestit de volants | Sfera

Aquest bàsic imprescindible ha aconseguit marcar tendència aquestes setmanes a El Corte Inglés. Gràcies als seus tres tons disponibles està acaparant totes les mirades. Podràs escollir entre el color blau, el groc o fins i tot un fúcsia espectacular.

Un vestit que juga amb els volums i les costures per poder estilitzar al màxim la nostra figura. Et recomanem utilitzar unes bones sandàlies per arrasar allà on vagis. I és que es tracta del vestit número 1 en vendes!

Fresc, versàtil i, sobretot, còmode

Si encara no has trobat aquesta peça versàtil amb què poder anar còmoda i estilosa qualsevol dia de la setmana, segueix llegint. Hem trobat el vestit de volants d'Sfera perfecte per acompanyar-nos a pràcticament qualsevol ocasió que se'ns presenti. Es tracta d'un article supersenzill que desprèn un aire molt estilós.

A més de ser una peça còmoda i fresca, compta amb un estil molt trencador. Per fi ha arribat un vestit amb què podràs sorprendre a tothom sense gairebé esforç. Un vestit que advoca per una tela llisa en tons força saturats.

Model d'esquena amb un vestit blau sense mànigues i volants
El vestit es pot trobar en diferents colors | Sfera

Un fons d'armari ideal per aquest mes de juliol que estem segurs que no et voldràs treure de sobre. Tot i que el millor de tot és, sens dubte, que té una infinitat de combinacions. Podràs combinar-lo amb qualsevol sabata i accessori.

I fins i tot podràs fer-lo servir per a qualsevol tipus d'escenari. Sigui per anar a la platja o, si ho prefereixes, per anar a una festa amb les teves amigues. Noces, comunions, còctels, qualsevol excusa serà vàlida per lluir-ho com ningú.

Tres tons diferents per triar

No us enganyarem si us diem que ens encanta que les peces estiguin disponibles en diversos colors. D'aquesta manera, podrem escollir el color que més ens agradi i també el que ens afavoreixi més. El vestit de volants d'Sfera està disponible en rosa fúcsia, groc o blau elèctric.

Actualment està disponible per 15,99 € tant a la pàgina web d'El Corte Inglés com a les botigues físiques. Aprofita't del 38% de descompte que té actualment, ens encanta aquesta opció per lluir a l'estiu!