Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge difuminada d'una dona comprant amb un carro al supermercat

Va a comprar a l'Alcampo i s'endú una gran sorpresa: «Algú hi ha jugat»

Un client d'Alcampo s'hauria trobat amb una interessantíssima sorpresa a una de les seves prestatgeries

Alcampo és una cadena d'hipermercats a Espanya que ofereix una àmplia varietat de productes, com ara: aliments, electrònica, roba, joguines i subministraments per a la llar. I, recentment, un client ha trobat una cosa molt curiosa…

Has anat a comprar alguna vegada a l'Alcampo? Si és així, és força probable que ja sàpigues que es tracta d'una cadena d'hipermercats que, la majoria de vegades, es caracteritza per la seva àmplia varietat de productes i pels seus preus baixos.

És propietat del grup Auchan Retail Espanya. A més a més, ofereix una gran varietat de productes a preus competitius i és una de les cadenes d'hipermercats principals a Espanya.

Quina és la sorpresa que un client s'ha trobat en un hipermercat d'Alcampo?

Des de fa algunes setmanes, un tuit determinat (una informació publicada a la xarxa social Twitter) s'ha tornat tremendament viral. Només els primers dies va aconseguir més de 30.000 reaccions i deia així: «Algú ha jugat al Cuca per a la Nintendo DS? Un gran joc». Tal com podem llegir, va trobar una cosa molt curiosa a la prestatgeria d'un dels seus hipermercats…

Segons sembla, algú va tenir l'enginy d'introduir una llauna de musclos de la popular marca Cuca a l'interior de les típiques caixes amb alarmes que tradicionalment es col·loquen als grans centres comercials per als jocs de consoles. Es va tractar, certament, d'una troballa que va originar el riure entre moltíssims usuaris de les xarxes socials. Igual que també va causar la sorpresa en d'altres.

T'agradaria jugar?

Després de publicar-se la imatge, moltes persones van arribar a riure i a publicar missatges igualment graciosos. Tanmateix, un dels més còmics —i realistes— va tenir relació amb la carestia dels aliments els últims mesos, ja que algun va indicar que, com que el menjar està tan car, el més normal era protegir-lo amb una caixa d'alarmes per a consoles…

Com veiem, és una curiositat força graciosa, especialment perquè, en un moment tan complicat com el que estem vivint, aquesta fotografia ha ajudat a treure el millor de molts usuaris. I l'humor sempre ajuda a portar millor els moments difícils.

Nous treballs disponibles a l'Alcampo

Recentment també hem sabut una cosa molt interessant: Alcampo estima que, en els pròxims mesos, necessitaria incorporar més d'un miler de persones als seus hipermercats, especialment durant la campanya d'estiu.

Alcampo
Si vols treballar a l'Alcampo, t'expliquem què has de fer. | Alcampo

La finalitat? Cobrir vacants disponibles per a llocs de venda, caixes, taulells tradicionals i, també, de reposició. Per comunitats autònomes, hem conegut que la gran majoria de les vacants s'oferiran a Madrid i Andalusia, arribant a les 200 vacants.

A Catalunya i el País Valencià s'oferirien al voltant de 150 vacants i al País Bascun centenar. Les de menor quantitat estarien a les Canàries, Castella-la Manxa, Astúries, Balears i Castella i Lleó, amb entre 30 a 50 vacants. Igual que a Múrcia i La Rioja, on hi haurà al voltant de 20.

Què has de fer per treballar a Alcampo?

D'acord amb la informació proporcionada per la cadena d'hipermercats, les vacants que es trobin vigents apareixeran públicament en funció de les diferents necessitats que tingui cada centre.

El millor? Pots trobar-ho a través de l'apartat «Treballa amb nosaltres», disponible a la pàgina web www.alcampocorporativo.es. D'altra banda, l'empresa igualment ha obert un procés per incorporar una àmplia diversitat de perfils digitals, no només a l'àrea de màrqueting digital, sinó també a àrees d'IT.

Per això, si en aquests moments et trobes buscant una bona feina, la realitat és que Alcampo t'ofereix una opció verdaderament útil i interessant per a un futur no gaire llunyà.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp