Una coneguda cadena de supermercats aposta fort per Catalunya amb noves obertures

El seu format és ideal per arribar a les poblacions i racons on no surt viable tenir un gran local

Un supermercat de la franquícia Charter de Consum amb tota l'oferta de productes frescos
La cadena Charter ha obert un total de 7 supermercats a Catalunya fins a aquest mes d'agost | Consum

Charter, la franquícia de Consum, ha obert 24 supermercats fins a agost, xifra que representa el 83% de les previsions per a tot l'any, un exercici que espera acabar amb un creixement del 8,3%. La Comunitat Valenciana (9) i Catalunya (7) concentren la majoria de les obertures, per davant de Múrcia (4), Castella-la Manxa (3) i Andalusia (1).
 

A Catalunya les obertures es concentren a la demarcació de Barcelona i Girona

A la Comunitat Valenciana hi ha set noves botigues a la província de València: Càrcer, tres a València capital, Bétera, Tavernes de la Valldigna i Aldaia. Les altres dues estan a Bigastre (Alacant) i Rossell (Castelló). A Catalunya les set obertures estan concentrades a la província de Barcelona: Sant Boi de Llobregat, Terrassa, dos a Barcelona capital, Sant Joan dels Abadeses i Sabadell.
 

A la Regió de Múrcia les obertures han estat a Múrcia capital, Mazarrón, Lorquí i Molina de Segura; mentre que a Castella-la Manxa, de les tres obertures, dues han estat a la província de Conca (Valeras i Honrubia) i una en Cases de Juan Núñez (Albacete). Del seu costat, Andalusia compta amb un nou Charter a la Porta de Segura (Jaén).
 

Arribar a poblacions on no surt viable tenir un gran supermercat

La franquícia suma així més de 6.400 metres quadrats de sala de vendes i aconsegueix els 319 supermercats a la Comunitat Valenciana, Catalunya, Castella-la Manxa, Múrcia, Aragó i Andalusia. Amb Charter, la cooperativa tracta de donar servei a les petites poblacions i barris urbans que no disposen de població suficient per a la implantació d'un gran supermercat, a més de generar un vincle de col·laboració amb el comerç tradicional de cada zona.

Consum seguirà potenciant la marca Charter amb més obertures, també a Catalunya

De cara a 2020, la previsió és mantenir el ritme d'expansió amb unes 29 obertures a l'any, principalment a la Comunitat Valenciana, Catalunya i Castella-la Manxa. Les expectatives de vendes continuen sent optimistes: Consum espera superar els 346,8 milions d'euros de vendes a la seva franquícia, la qual cosa suposa un 8,3% de creixement respecte a 2019.


Comentaris

envia el comentari