Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior

El conegut producte de Mercadona que ha desaparegut de les seves botigues: quan torna

Els clients han demanat explicacions a la cadena a través de les xarxes socials

No tot són bones notícies a l'univers Mercadona. Com hem explicat altres vegades, la cadena sol ser notícia perquè ha deixat de vendre un dels seus productes. D'això se n'han fet ressò els clients a les xarxes socials a través de les quals reben una resposta que no s'esperaven.

En aquest cas, les raons són molt diferents. Habitualment, els articles desapareixen sense previ avís i estrany és que tornin. Això desconcerta uns consumidors que moltes vegades es queden sense alguns dels seus productes preferits. Ara, almenys, n'està prevista la tornada.

Parlem de l'arròs bomba que Mercadona tenia a la venda fins ara. Recentment, en alguns establiments ja s'està notant que no està ocupant el seu lloc a la prestatgeria. Ja no és que sigui una sorpresa per ser un article dels que es venen més, sinó perquè es tracta d'un aliment bàsic.

Com ja t'hem dit, la cadena valenciana ha utilitzat les xarxes socials per calmar uns clients alarmats per aquesta desaparició. Hi ha vegades que la disponibilitat d'un producte no depèn únicament del fet que Mercadona decideixi tenir-lo o no a la venda.

Muntatge d´un paquet d´arròs bomba de Mercadona
Mercadona retira el seu famós arròs bomba per manca de subministrament | Mercadona, catalunyadiari.com

La sequera suma una altra víctima més

Quan es prepara un plat amb l'arròs com a ingredient, hi ha moltes persones que opten per la varietat bomba. Les seves característiques el fan destacar gràcies a la seva textura ferma i no s'enganxa. A més, el seu nom li ve donat perquè aconsegueix absorbir el brou que tirem a l'arròs i queda molt més saborós.

Aquest aliment bàsic es cultiva a la zona de València i té molts adeptes pel que t'acabem d'explicar. El problema ve, com passa amb altres aliments, per la sequera.

Aquesta ha provocat que la producció no sigui l'esperada, per la qual cosa no s'ha recollit prou per abastir els supermercats. De sobres són coneguts els efectes negatius tant de l'augment de les temperatures com de la manca de pluja.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

La combinació de tots dos fa que les collites es facin malbé. Això suposa, ja no només un problema de proveïment, sinó econòmic, ja que els agricultors no acaben ingressant el que s'esperava.

Sí que és veritat que en aquest cas Mercadona no ha estat contundent. No és una retirada definitiva d'un producte, sinó que és temporal. Està previst que, una vegada es torni a produir la varietat bomba d'arròs amb normalitat, torni a les prestatgeries de les diferents botigues, així que no cal lamentar-se per això.

No tots els productes tornen a Mercadona

Mercadona és una cadena que està en continu desenvolupament, cosa que provoca que els articles apareguin i desapareguin de les prestatgeries. N'hi ha molts que, tot i ser un èxit, acaben sent retirats i mai més se'n torna a saber. Això és més freqüent del que els agradaria als clients, com es pot veure a les xarxes socials.

També hi ha una part positiva que es deixin de vendre determinats productes. Mercadona té en compte l'opinió de les persones que van a comprar a les botigues.

Per això hi ha vegades que prefereix retirar-los durant un temps per després tornar a comercialitzar-los amb una fórmula renovada que compleixi les seves exigències.

Finalment, hi ha els productes que tenen el seu moment marcat al calendari. Aquests només són a la venda en determinats períodes de l'any i, quan acaben, deixen de vendre's. En aquest apartat s'hi podrien incloure, per exemple, alguns gelats d'estiu, els bombons de Nadal o alguns dolços com les llesques.