Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del logo de Mercadona

Llargues cues a Mercadona per comprar el raïm amb gust de llaminadures: èxit a Espanya

Les xarxes socials tornen a viralitzar un producte de la cadena

El dolç és un dels gustos més atractius que podem trobar. L'únic problema que troben els més llaminers per consumir-lo és que no és l'opció més saludable que podem trobar. Però, i si et diem que hi ha una manera de menjar dolç sense que després et sentis culpable?

Mercadona ho ha fet possible gràcies a un nou producte que ha decidit posar a la venda. Es tracta d'un raïm amb un gust que et recordarà a una llaminadura que segurament ha format part de la teva infància. Concretament, tenen gust de cotó de sucre, per la qual cosa no estranya ningú que ràpidament s'hagin convertit en un èxit.

La cadena valenciana està acostumada que de tant en tant algun dels seus productes es viralitzi. No necessàriament això està relacionat que l'article en qüestió sigui novetat. De vegades, encara que faci temps que estan a la venda, potser no els ha arribat el seu moment.

Quan un producte es fa viral, el més normal és que s'esgoti ràpidament per la incitació al consum que es crea. I això és el que passa ara mateix a Mercadona. No és fàcil aconseguir aquest famós raïm, però si estàs atent o atenta a les reposicions no tindràs problema.

Una varietat de raïm de Califòrnia

Encara que siguin una novetat a Mercadona, sí que és veritat que cal reconèixer que no han descobert res de nou. La varietat raïm IFG 'Cotton Candy', com està registrada oficialment, fa temps que està a la venda a altres supermercats. És més, encara que són originàries de Califòrnia, també s'està cultivant al nostre país.

La seva característica més cridanera és el seu gust de cotó de sucre, cosa que el fa molt desitjable. Aquest aspecte fa que Mercadona hagi decidit enfocar la venda cap als més petits com si fossin llaminadures. Així, faciliten que aquests vulguin menjar fruita sense cap queixa.

Muntatge amb els carrets de Mercadona de fons i un paquet de raïm cotton candy
El raïm 'cotton candy' s'ha fet viral pel seu gust de llaminadura | Mercadona, TikTok, @peldanyos

A més, es poden considerar més o menys segures perquè els més petits en mengin. Això és així gràcies al fet que no tenen llavors amb què es puguin arribar a ennuegar. A banda d'això, notaran que tenen la carn més dura i la pell més gruixuda.

Si t'agrada aquest raïm, segur que t'interessarà saber que hi ha altres varietats a la venda amb sabors dolços. Aquests són caramel torrat, maduixa o tropical. Sí que és veritat que encara no estan disponibles a Mercadona, però potser després d'aquest èxit s'hi animen.

Són tot un èxit gràcies a Tik Tok

El raïm viral de Mercadona està a la venda a la secció de fruiteria com 'Las Chuches' de la marca uvasdoce a un preu de 2,48 euros per 400 grams, aproximadament.

El seu èxit s'ha produït, en gran manera, gràcies a la repercussió que ha tingut a les xarxes socials, concretament a TikTok. Les reaccions dels qui les proven són un tema recurrent de vídeo, com comprovaràs si fas una cerca ràpida.

A diferents vídeos d'aquesta plataforma pots veure com hi ha persones que van al seu Mercadona més proper per comprar-les. Si tenen sort i el troben, a casa graven la reacció al gust d'aquesta varietat.

Tots reconeixen que tenen un gust de cotó de sucre. Però, és cert que les xarxes socials han esdevingut un element molt potent i influenciable a l'hora de viralitzar qualsevol producte.

Els creadors de contingut tenen milers de seguidors que tenen en compte els seus vídeos fins al punt d'esgotar un article que s'hagi publicitat i aquests raïms no poden passar desapercebuts per a ningú.