Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge neveres del supermercat

Un conegut supermercat anuncia l'obertura de 20 noves botigues a Catalunya

L'empresa solament ven productes ecològics

Les compres ecològiques cada vegada estan més de moda i el mercat s'està adaptant a aquestes tendències. A Catalunya tenim una cadena de supermercats pionera en aquest estil i es tracta del Veritas.

L'empresa barcelonina va començar el seu negoci el 2002 amb tres socis que actualment encara són accionistes de la companyia i avui dia ja tenim botigues arreu de l'Estat i també per Andorra.

L'entitat catalana aposta pel medi ambient

Veritas és una empresa compromesa amb el medi ambient, és per això que mitjançant diverses accions pretén reduir la seva petjada de carboni.

L'entitat ha impulsat projectes d'economia circular  per a donar una segona vida als residus que genera i el cent per cent de l'energia dels supermercats prové de fonts renovables.

D'aquesta forma ha aconseguit reduir les seves emissions fins a un 60% i ofereix als seus clients aliments ecològics i sostenibles.

Imatge exterior del supermercat catlà Veritas
Veritas és un supermercat que té la certificació BCorp | Europa Press

A finals de 2025, Veritas haurà obert 20 nous establiments

El passat 6 de juliol, Veritas va inaugurar un nou establiment de 400 metres quadrats a Arenys de Mar, al Maresme. La botiga s'ha construït des de zero, sobre un solar prop de l'N-11, i en el format stand-alone amb el que pretén créixer la companyia.

L'objectiu de Veritas és obrir 20 establiments en els pròxims tres anys, que permetrà arribar al centenar de punts de venda a finals del 2025. 

Segons informa l'empresa, vol obrir locals d'entre 500 i 800 metres quadrats amb aparcament. De moment, la marca barcelonina compta amb 79 supermercats, després de tancar tres botigues que no van aconseguir adaptar-se al seu nou model de negoci.

El 2022 també es van reformar nou establiments amb una inversió que va arribar fins als 1,7 milions d'euros.

De moment Veritas no ha donat detalls sobre on obrirà els nous punts de venda, però és ben segur que l'empresa acabarà de consolidant el seu domini obrint nous establiments al territori català.

Veritas promou el consum ecològic i sostenible

Des del seu inici, Veritas ha apostat per l'accés a l'alimentació ecològica i pretén ser una empresa transformadora. Segons la família Elías, propietària de l'empresa, Veritas ha sigut la primera cadena de supermercats europea en rebre l'exigent certificació BCorp

Aquest segell obliga les empreses a incorporar en el seu objecte social el compromís per a aconseguir millorar la salut de les persones i del planeta, a part de generar negoci.