Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de diverses persones treballant en una taula

Els coneguts supermercats que et contractaran si tens l'ESO: sous de fins a 1.500 €

Actualment cal contractar més de 400 nous empleats

Segons dades ofertes pel Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), el nombre de persones aturades i registrades a les oficines de l'INEM s'ha incrementat en 70.744. Aquesta xifra fa referència al mes de gener, un patró habitual que passa sempre que comença l'any.

Tot i això, l'informe trimestral elaborat pel Departament d'Anàlisi de Bankinter ha actualitzat la situació, i tot apunta a un augment de contractacions. De fet, aquesta previsió optimista la podem veure reflectida a les vacants d'ocupació actuals que et mostrarem a continuació.

Aquests són els supermercats que estan contractant personal

Arribem al març i fem balanç del primer trimestre de l'any. Pel que fa al mercat laboral, sembla que la previsió és més afavoridora que la d'anys anteriors. Així, doncs, s'espera que el nivell d'ocupabilitat arribi a estar fins i tot com abans de la pandèmia.

Façana de Mercadona
Mercadona lidera el rang de salaris al sector | Mercadona

I és que actualment hi ha més de 400 vacants per treballar a diferents supermercats del nostre país. Si actualment estàs buscant feina segueix llegint... Perquè això et pot interessar!

En els darrers 15 dies algunes cadenes com Mercadona, Aldi, Condis o La Despensa han publicat 444 ofertes de feina. Totes ofereixen diferents posicions i tipus de jornada, per tant, pot ser una excel·lent opció per iniciar la teva carrera professional.

A continuació us mostrarem algunes de les vacants que hi ha disponibles (encara que evidentment, n'hi ha moltes més). Per començar, parlarem de Mercadona, la famosa cadena de supermercats liderada per Juan Roig.

Hi podem trobar vacants per a personal de supermercat en localitats com Calp i Benissa, Alacant. No obstant això, també hi ha altres posicions per a la província de Jaén i algunes més al municipi de Tudela. Si us interessa formar part de l'equip no ho dubteu, ja que a més els salaris que ofereixen poden superar fins i tot els 1.500 euros mensuals.

Imatge d'una caixera d'un supermercat
La majoria de llocs oferts són per a personal de supermercat | Getty Images

D'altra banda, la cadena de supermercats Condis també es troba a la recerca de personal per cobrir diferents seccions. En aquest sentit, es requereixen dependents de peixateria i caixers/reponedors per a diferents botigues de Barcelona.

Aldi també ofereix vacants per a col·laboradors a la seva botiga de Finestrat (Alacant), mentre que la cadena de La Despensa es troba a la recerca de carnissers per treballar a la localitat de Toledo.

Però aquests no són els únics supermercats a què pots optar. A DIA i a Eroski s'ofereixen vacants per a la secció de peixateria a Pozuelo de Alarcón (Madrid) i Vigo, respectivament.

D'altra banda, la cadena de supermercats Lupa també està en màxima expansió, ja que a més de necessitar personal de carnisseria per treballar a Aranda de Duero (Burgos), també ofereix fins a 35 vacants per a personal de supermercat a Calahorra (La Rioja).

Imatge d'una peixateria
També es busca personal per treballar a peixateria i carnisseria | Getty Images

Com podeu observar, el sector del comerç i l'alimentació estan en plena expansió. Aprofita l'ocasió per enviar la teva candidatura, ja que per participar en els seus processos de selecció només cal estar en possessió del títol d'ESO. No us perdeu la resta d'ofertes accedint als diferents portals d'ocupació de cada empresa.

Tipus per presentar la teva candidatura

Quan es tracta d'aconseguir feina, una de les qüestions que més hem de tenir cura és el nostre currículum. Sembla una cosa evident, però moltes persones s'obliden de repassar-ho. Hem de tenir en compte que l'empresa encara no ens coneix, i per tant serà la nostra carta de presentació.

Per això, abans d'inscriure't a qualsevol oferta assegura't que conté tota la informació necessària i rellevant. Té cura de la presentació, especialment les faltes d'ortografia, la qualitat de la foto, etc.

Currículum vitae
No oblidis revisar el teu currículum abans d'inscriure't a les ofertes | Getty Images

Tampoc t'oblidis d'incloure aquella informació, formació i experiència que pugui ser rellevant per al lloc. En aquest sentit, sigues coherent amb les dates que detalles al teu currículum, i assegura't que no hi hagi incongruències.

Com un extra, pots afegir les funcions que realitzaves a cada lloc, sobretot si té a veure amb la vacant a què optes ara. I si voleu acabar de diferenciar-vos de la resta de candidats, acompanyeu la vostra candidatura d'una carta de presentació. Sempre serà un gran encert!

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!