Logo de la cadena Ikea a l'exterior d'una de les botigues

Les cortines barates d'Ikea perquè els mosquits no tornin a entrar a casa teva

Un model ideal amb un disseny original

Ja t'han crivellat els mosquits? Sabem que no és gens agradable conviure amb aquests insectes dins de casa. Sovint, recorrem a alternatives perquè aquestes bestioles no ens molestin més: repel·lents, espelmes de citronel·la, mosquiteres... Així i tot, no sé de quina manera s'ho munten que sempre un o altre aconsegueix entrar. És aquí quan comença la nostra desesperació.

Si aquest any no vols gastar-te tants diners a col·locar una mosquitera, IKEA et porta la solució que està arrasant en vendes. No m'estranya perquè a més és baratíssima!

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La solució d'IKEA

Aquestes cortines xarxa s'han convertit en un producte estrella d'IKEA, ja que mantindran els mosquits fora de casa sense haver de preocupar-te de res. Es venen únicament de color blanc, i estan fetes amb teixit fi i transparent que deixa passar perfectament la llum. No et preocupis, mantenen la intimitat.

Estan elaborades de polièster 100% amb unes mides de 280 cm X 300 cm. Això sí, si pel teu gust són massa llargues, les pots tallar a la mesura que vulguis sense necessitat de cosir la vora. Compten amb una jareta (doblec) a la part de dalt perquè les puguis penjar directament de la barra.

Fotomuntatge cortines amb Ikea de fons
No hauràs de fer forats | Catalunya Diari

Segurament t'estàs preguntant si les pots ficar a la rentadora. La resposta és sí, però a una temperatura màxima de 40 º. Tingues en compte que en el primer rentat serà normal que encongeixin un 2%. 

Ja ho veus, IKEA t'ofereix múltiples avantatges si compres aquestes cortines. La instal·lació és superfàcil, no has de fer ni forats a la paret. Deixa't de fer obres a casa. A més, tenen un disseny tan minimalista que quedaran genial a qualsevol racó de casa teva. S'integraran molt bé amb la decoració que tinguis.

Què et sembla? Increïble, oi? Doncs tenen un preu irresistible: només 6,99 €! Ja pots anar-hi abans que s'esgotin. És la millor alternativa perquè gaudeixis d'un espai lliure de mosquits i d'un ambient fresc.

Una altra alternativa que val la pena

Si cerques altres opcions semblants, les mosquiteres magnètiques també seran la teva salvació. Hem trobat aquest model a Amazon que ho està petant.

Tampoc no necessitaràs fer cap tipus de forat perquè s'instal·la amb uns imants. A més, també podràs tallar-la a la mida que vulguis sense haver de cosir. Compte! La mida desitjada són finestres fins a un màxim de 150 cm X 130 cm.

Fotomuntatge d'una mosquitera amb imants
Talla-la a la mesura que necessitis | Catalunya Diari

Tot i el seu color negre, permet un bon pas de llum gràcies a la seva semitransparència. Quan passi la temporada de mosquits la podràs desprendre fàcilment dels imants sense deixar restes d'adhesiu. Aconsegueix-la ja a la web d'Amazon per un preu de 18,08 €.

Barata però efectiva

Si en vols una de més econòmica, et portem aquesta de Lidl per 14,99 €. Té unes mides de 110 cm X 130 cm i és perfecta per protegir contra tot tipus de bestiola o insecte. Amb una sola cinta magnètica adhesiva serà molt fàcil d'instal·lar. Admet una profunditat de muntatge de 10 mm.

Si et preocupa el tema del sol, aquesta és resistent als raigs UV i deixa passar l'aire per així poder sentir la brisa a l'hora de dormir. Està disponible en línia en color blanc perquè encaixi a la perfecció amb l'estètica que tinguis a casa teva.

Fotomuntatge mosquitera
Resistent als raigs UV | Catalunya Diari

No deixis escapar aquesta oportunitat si els mosquits t'amarguen l'estiu. Sense necessitat d'agafar un trepant, munta de manera senzilla aquestes mosquiteres magnètiques per poder deixar les finestres i portes obertes sense que passin les bestioles. És una solució que a més resisteix molt bé.