Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

El nou cosmètic de Mercadona que promet acabar en moltes cases catalanes

Aquest article farà que la teva pell estigui cuidada, hidratada i radiant

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Mercadona promet arrasar amb aquest nou cosmètic | MERCADONA

Mercadona ha llançat un nou producte cosmètic que promet arrasar. La companyia valenciana triomfa amb molts dels seus productes, tant en alimentació com en cosmètica. Per això, cada vegada que llança alguna novetat es forma un gran enrenou en xarxes, cosa que hem pogut comprovar amb un dels seus nous productes: el potenciador retinol 'regen Skin' de Deliplus.

Després d'acabar els mesos de l'estiu, sembla que la nostra pell necessita una petita empenta per lluir acurada, hidratada i radiant. I això és una cosa en la qual el 'regen Skin' de Deliplus ens podria ajudar.

Aquest producte, a igual que molts altres cosmètics Deliplus de Mercadona, promet ser un èxit en vendes. Es tracta d'un tractament intensiu que és apte per a utilitzar en tota classe de pells, tot i que no està recomanada per a pells sensibles pel fet que porta retinol. L'article es pot trobar a totes les botigues Mercadona del país per 6 euros, en un format de 30 ml.

Com és el producte?

L'article de Mercadona compta amb l'actiu bakuchiol, conegut com a retinol vegà. A més, també està potenciat amb l'actiu retinol, per així poder aconseguir resultats en molt poc temps o, tal com diu l'envàs del producte Deliplus, «en un temps rècord».

«Actuen al costat del factor de creixement epidèrmic, EGF, creant una sinergia d'acció davant els símptomes de l'envelliment» es pot llegir en l'envàs del producte.

Aquest tractament intensiu potenciador regenerador cutani de Mercadona fa que la nostra pell agafi fermesa, estigui més hidratada i sigui més elàstica. L'única cosa que cal fer per utilitzar aquest producte és aplicar 3 o 4 gotes (en dies alterns) sobre el nostre rostre, abans d'aplicar la crema que solem utilitzar normalment. Està indicat per a usar a la nit.

Segons indica l'envàs, aquest producte Deliplus s'ha d'anar aplicant de manera gradual; és a dir, al principi, s'ha d'usar amb moderació i s'ha d'anar augmentant la freqüència amb el pas dels dies. Un altre factor molt important és que no s'ha de combinar amb altres tractaments amb vitamina C o intensius d'àcids. Per la seva banda, en el cas que el producte entri en contacte amb els ulls, s'ha d'aplicar abundant aigua sobre la zona i, en cas d'irritació a la pell, cal deixar d'utilitzar-lo.

El compte d'Instagram '@ mercadona.novedades' ha publicat una fotografia d'aquest article i, de moment, acumula més de 3.000 'likes'. Així mateix, hi ha diversos comptes que expliquen la seva opinió sobre aquest producte. Nosaltres estem segurs que serà un nou èxit de Mercadona. I tu, ho has provat ja?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de JM (@ atravesdelespejo1960) el