Els 4 articles d'Ikea que t'ajudaran a mantenir la casa ordenada d'una vegada

Productes útils que t'ajudaran a sentir-te bé a casa teva

Diversos clients esperant per a poder accedir a una botiga IKEA amb les llestres grogues darrere
Els 4 articles d'Ikea que t'ajudaran a mantenir la casa ordenada d'una vegada | cedida

Ikea ens porta 4 productes ideals per mantenir la nostra casa en ordre. I és que ens encanta veure la nostra llar organitzada, però ens costa molt mantenir-lo així, sigui pel motiu que sigui. Com sempre diem, l'ordre és una cosa que només ens aporta coses bones.

Per això, hem d'esforçar-nos a mantenir una organització que permeti que la nostra casa (i la nostra ment) estigui ordenada i neta. Com ja sabeu, ens encanta Casa Kondo, i no hi ha millor frase per començar aquest article que «la vida realment comença després d'haver ordenat la teva casa». Per això, us portem 4 articles d'Ikea que permetran que la teva llar es mantingui organitzada. Vols saber de quins productes estem parlant? Pren nota

Posa en ordre les teves sabates

Segur que molts de vosaltres, en arribar a casa, deixeu les vostres sabates a terra. Així, es van acumulant a poc a poc, fins a arribar al punt de no saber ni on són les teves sabates. Ikea et dóna la solució amb aquesta capsa de sabates amb reixa.
 
Aquestes caixes són ideals per posar al teu armari i, així, mantenir-lo organitzat. Compta amb una reixa perquè l'aire pugui circular per l'interior i perquè puguis trobar amb facilitat les sabates que busques. Cada 'pack' de 4 unitats té un preu de 10 euros a Ikea.
Fotografia del producte d'Ikea, octubre de 2020
Acomiada't de veure la teva calçat ocupant espai a terra de la teva llar | Ikea

Organitza els teus cables

Admet-ho: tu també tens una infinitat de cables per sobre de la taula, a l'escriptori, o enredats en algun calaix que ja ni recordes. I, quan ens cal algun d'ells, no sabem ni per on començar a buscar. Ikea també ens ho posa fàcil amb aquest organitzador de cables.

Dins d'aquesta caixa pots guardar tota classe de cables, cables d'extensió i endolls, alhora que càrregues els teus dispositius. A més, compta amb un disseny d'allò més elegant. Aquest producte té un preu de 7 euros a Ikea.

Fotografia del producte d'Ikea, octubre de 2020
Mantingueu els cables en ordre, mai se sap quan els necessitaràs | Ikea

Per mantenir el teu bany ordenat

De vegades, pensem que el desordre se centra als dormitoris o al saló, però el cert és que també ens costa mantenir el nostre bany o la nostra cuina ordenats. Per això, Ikea compta amb un article que potser t'interessa. Es tracta de 'Jonaxel', un producte que «et permet gaudir de manera més eficient de l'espai i crear una solució a mida de les teves necessitats».

Aquest article és ideal per col·locar al costat de la rentadora i, així, guardar tots els productes que utilitzes, o al bany, on podràs mantenir organitzats tots els articles que acostumes a utilitzar. Pots posar-lo a qualsevol racó de la casa on necessitis posar-hi ordre. Té un preu de 30 euros a Ikea.

Fotografia del producte d'Ikea, octubre de 2020
Perfecte per guardar tovalloles, draps de cuina, productes de neteja ... | Ikea

¿Hi ha poc espai al teu armari?

Si el teu armari sol ser un caos, no et vindria gens malament aquest article d'Ikea. Es tracta d'un emmagatzematge que t'aporta prestatgeries per dipositar la roba doblegada. Així que, si no tens espai al teu armari, aquesta és la solució definitiva. Aquest producte d'Ikea es pot penjar al teu armari, per així poder afegir més peces. Té un preu de 10 euros a Ikea .

Fotografia del producte d'Ikea, octubre de 2020
Amb aquest organitzador no tindràs problemes d'espai | Ikea


Comentaris

envia el comentari