Imatge d'un aparador de Zara

Zara té molt clara la tendència del moment

La signatura d'Inditex ha inundat recentment el 'street style' amb aquesta nova peça

 

En ocasions anteriors parlem de peces i complements com les 'combat boots', les botes vaqueres, els vestits camisers o les sobre camises i totes elles es van convertir en tendències de moment. En aquestes últimes setmanes hem donat un cop d'ull a les xarxes socials i hem albirat un nou patró que es repeteix, un element que podem veure al 'feed' de moltes 'influencers' i que, per tant, ens estan assenyalant discretament la propera tendència d'aquesta temporada de tardor i hivern.

 

 

Aquesta vegada ens referim a una peça que va començar a construir el seu imperi l'any passat amb firmes com Marc Jacobs, Lacoste o Gucci, però que no va aconseguir arribar al seu apogeu fins ara, quan, a part d'inundar les passarel·les, també ha arrasat a l''street style'.

 

Així doncs, si heu estat pensant i heu arribat a la conclusió que la propera tendència són les armilles de punt, enhorabona, heu encertat. Actualment, aquestes peces s'han convertit en l'objecte de desig de diverses prescriptores d'estil, amb ganes de construir un 'look' captivador i per fi, treure de l'armari aquests 'leggins', texans o, fins i tot, tornar a utilitzar la nostra tècnica salvavides durant el fred: el 'layering'.

 

L'armilla de Zara

Recentment, signatures 'low-cost' com Pull & Bear, Stradivarius o Zara han tret a la venda diverses armilles de punt de tota mena que en aquests moments s'han establert com un bàsic per als 'looks' més elegants. Prova d'això han estat, algunes armilles de punt de Zara que han lluït 'influencers' com Maria Pombo, Marta CarriedoLaura Cañero.

 

 

Aquesta última 'influencer' ha apostat per una armilla de la signatura d'Inditex confeccionada en punt i que posseeix un coll rodó i unes mànigues curtes amb muscleres. La 'it girl' ho ha combinat amb uns texans i una camisa blanca amb línies en relleu i mànigues bollades que han rematat el 'look'.

 

Armilla de punt de Zara
Aquest és l'armilla 'low-cost' que ha lluït Laura Cañero | Zara

 

Aquesta armilla es pot combinar amb qualsevol peça o complement donada la seva versatilitat. Tot i que, si preferiu un estil més casual, es podria optar per uns 'leggins' i unes esportives.

 

No obstant això, si es vol anar més arreglada, es pot crear un 'outfit' amb un aire 'preepy' juntament amb texans i utilitzant la tècnica del 'layering', és a dir: barrejar i apostar per més d'una capa.Si t'ha agradat aquesta peça, encara es pot trobar a la pàgina web de la signatura per només 19,95 euros, no ho dubtis i fes-te amb la teva.

 

Les armilles de punt

En les passarel·les de tardor-hivern 2020/21 de grans firmes es van poder observar des d'armilles de punt en la seva versió més 'oversize' i amb colors extravagants com apostes més clàssiques i ajustades que van conquistar a celebritats i prescriptores de moda com Bella Hadid.

 

Hadid, juntament amb algunes amants de la moda, va optar a alhora per la peça i la van lluir sense parar, confirmant que es tracta d'una de les tendències més potents de l'any.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

East village mamis reunite #turningsignalLove @lilmami_lani @devonleecarlson @deandicriscio @drumaq

Una publicació compartida de Bella (@bellahadid) el

 

L'armilla de punt s'ha presentat com l'aliada infal·lible per a reforçar qualsevol estilisme de tardor —per informal que sigui— i aportar un toc modern. Si vols anar a la moda aquesta temporada de tardor i hivern,fixa't en els models més atrevits i de diferents tonalitats pastel com el de Maria Pombo fins al més senzill i clàssic com el de Marta Carriedo o Laura Cañero.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shoulder pads for winter too.

Una publicació compartida de MARTA CARRIEDO (@martacarriedo) el