Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Façana d'El Corte Inglés

La crema antiedat més recomanada per a les dones de més de 50 anys: rejoveneix la cara

Farà que la teva pell es mantingui sana, hidratada i visiblement més jove

A partir dels 50 anys, la producció de col·lagen i àcid hialurònic a la nostra pell disminueix. Això dona lloc a la formació d'arrugues cada cop més visibles. Si vols triar algun producte per rejovenir el teu rostre, has de saber en quines condicions es troba la teva pell i, a més, tenir en compte l'edat.

Per combatre les teves arrugues

Si ets de les que passa dels 50, busca una crema que, a més d'hidratar, corregeixi les arrugues i doni fermesa a la teva cara. Una de les millors solucions i de les cremes més venudes és la Resveratrol Lift Cachemir redensificant, de la firma Caudalie.

Es compon de més d'un 97% d'ingredients d'origen natural i vegà. Així, reafirma les capes de la pell, ajudant així mateix a la compensació de la pèrdua del col·lagen, multiplicant-lo per 5, i de l'àcid hialurònic, per dos.

No només prioritza això, sinó que amb la seva textura de crema tradicional i la seva textura suau, no et farà mania posar-te-la. Per poca quantitat que et posis, notaràs els canvis de seguida.

 

 

Quins ingredients he de tenir en compte?

Si vols comprar-te una crema per a pell madura, hi ha diversos ingredients antienvelliment que t'aconsellem que tinguis en compte:

  • Àcid hialurònic: És l'ingredient que s'encarrega d'omplir les arrugues i allisar la pell.
  • Vitamina C: És la vitamina encarregada de protegir la teva pell de la contaminació i d'altres factors externs que facin malbé la teva dermis. Aporta lluminositat i potencia la regeneració del col·lagen.
  • Pèptids: Sense ells, és quan apareixen les arrugues, ja que és com a fonament per al col·lagen.
  • Retinol:  Ajuda a renovar la teva pell i accelera la regeneració cel·lular.

Tots aquests ingredients són els que té Reservatrol Lift Cachemir redensificant. Un cop comencis a utilitzar-la, la teva cara estarà més ferma, més llisa... Es veurà més jove!

A més, et deixarà la pell perfumada amb notes de citronel·la, camamilla, alfàbrega, tarongina i farigola. Si vols nodrir i redensificar la teva pell, no dubtis a fer-te aquesta crema. T'encantarà!

 

Les pells joves també poden

Si per contra la teva edat ronda els 20 anys, també pots fer servir una crema antiedat. No és gens estrany! L'exposició al sol o l'estrès, entre altres factors, acceleren el procés d'envelliment natural.

En aquesta etapa, hi ha més probabilitats que la teva pell pateixi acne, o que els teus porus es mantinguin oberts a causa de la pell més greixosa. Per això, opta per cremes amb àcid salicílic que t'ajudaran a hidratar el teu rostre i a tenir sota control els brots d'acne.

Aquesta, l' Acniover Cremigel Activo de Martiderm és una de les opcions perfectes. Combat les imperfeccions de la teva pell, a més de matificar el to, reduir la secreció de greix i minimitzar els porus i els punts negres.

 

 

Si aquesta no t'acaba de convèncer, també et recomanem la Blackhead Solutions de Clinique. Aquesta, gràcies a una tecnologia tèrmica, elimina la brutícia dels teus porus i elimina les canyelles. A més, t'encantarà perquè conté terra de diatomees, pols de bambú i pedra tosca que exfoliaran i regeneraran la teva pell.

Si estàs buscant una crema que ajudi a reduir les imperfeccions, arrugues o grans de la teva pell, busca-les. Les trobaràs a les botigues més properes que tinguis de bellesa i cosmètica, o també pots comprar-les a la web de Druni o El Corte Inglés. Mantingues el teu rostre fresc, net i rejovenit!