muntatge foto establiment Mercadona amb crema matifica Deliplus

La nova crema de Mercadona que em deixa la pell suau i sense imperfeccions

A Mercadona trobem com a novetat MATIFICA, la nova crema per al rostre ideal per a pells grasses i mixtes

La pell grassa del rostre es caracteritza per tenir un excés de brillantor, els porus dilatats, una brutícia visible si no ens cuidem, i solen aparèixer brots d'acne. A més, en molts casos la pell es posa rugosa i gruixuda. La bona notícia és que les pells grasses s'arronsen menys, tot no podia ser dolent.

No obstant això, si fem servir productes adequats, aquests inconvenients els podem solucionar fàcilment. A més, ara a Mercadona han tret una crema que és ideal per a aquest tipus de pells i també per a les mixtes, que són aquelles a què els surt brillantor a la zona T (davant, nas i barbeta).

MATIFICA la nova crema de Mercadona

És un gel-crema de Mercadona que es presenta en un envàs de color verd amb dosificador. Aquest gel seu-regulador ha estat formulat pel laboratori Dermopartners, especialitzat en el desenvolupament de solucions dermatològiques de qualitat.

Gel crema sèu regulador MATIFICA de Deliplus
Fes-te amb ella per només 6 €! | catalunyadiari.com

Els ingredients de què està compost són la niacinamida, àcid salicílic, àcid mandèlic, te verd i l'extracte d'escorça de castanyer d'índies. Aquesta combinació fa que sigui una cosa molt beneficiosa per a aquest tipus de pells. Té una textura lleugera que s'absorbeix ràpidament.

Quan l'apliquem sobre la pell, la sensació és molt bona, ja que queda fresqueta i se'n nota els beneficis des del primer ús. Es queda amb més mat i sense brillantors. M'encanta!

Amb l'ús continuat d'aquesta crema de Mercadona he pogut notar que a més de fer desaparèixer pràcticament totes les lluentors de la cara, la pell també queda més suau i les imperfeccions s'han vist reduïdes.

crema matifica amb mà provant-la
És de textura lleugera i resulta molt fresca | catalunyadiari.com

Hem de fer-la servir dues vegades al dia, l'ideal és als matins i a les nits abans d'anar-nos-en a dormir, i després netejar bé el rostre de resta de maquillatge o similar. La mida és de 50 ml, té un preu de 6 € i es pot trobar als establiments de Mercadona.

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.