Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb un carret al passadís d'un supermercat i un cercle amb peix fresc al taulell d'una peixateria

L'OCU alerta dels 3 pitjors supermercats per comprar peix: no agraden a ningú

L'OCU ha analitzat un total de 38 supermercats, tenint en compte l'opinió de més de 4.000 enquestats

A l'hora de comprar peix cal anar amb compte per triar-ne un de qualitat. Des de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) han preparat una completa guia de compra per no fallar.

D'altra banda, l'organisme també ha determinat quins són els pitjors supermercats (i els millors) per adquirir peix en bones condicions. Cal tenir en compte que, encara que és recomanable consumir-lo fresc, cada cop es compra més peix congelat.

L'OCU deixa clar quin és el pitjor supermercat on pots comprar peix

A través d'un estudi exhaustiu, l'OCU ha determinat quin és el millor peix del supermercat. Per això, ha analitzat l'opinió de més de 4.000 persones sobre un total de 38 establiments coneguts.

Gràcies a això, s'ha pogut constatar que el supermercat amb més valoració per part dels consumidors per adquirir peix és Coviran. L'establiment obté una puntuació de només 55 sobre 100 i un total de 33 punts menys que el millor.

Els supermercats Coviran, malgrat que no són dels més famosos d'Espanya, es troben a pràcticament tot el territori. En els darrers anys, a més, han estat en expansió, amb l'obertura de diversos establiments a diferents ciutats.

Lidl i Aldi tampoc en treuen bona nota

Per davant de Coviran, hi ha els supermercats Lidl i Aldi. Aquests ocupen el segon i el tercer lloc dels pitjor valorats en aquest aspecte. Segons l'estudi de l'OCU, els clients tampoc no aproven el peix d'aquests dos supermercats tan populars a Espanya.

Els tres millors supermercats per comprar peix, segons l'OCU

Després de conèixer quins són els pitjors supermercats per comprar peix, l'OCU també determina quin és el millor. En aquest sentit, ocupa el primer lloc Costco, amb una puntuació de 93 punts sobre 100 punts.

Just a sota, al segon lloc, se situa el supermercat Esclat. Tant Costco com Esclat són els més ben valorats de forma general, tenint en compte aspectes com la qualitat, oferta i els preus dels seus productes.

Esclat ha obtingut una puntuació global de 84 sobre 100, sent un dels que més destaquen. Per acabar, tanca el pòdium Bonpreu, també del grup Esclat. A escala global segueix aconseguint una puntuació per sobre dels 80 punts segons l'OCU.

Els tres millors supermercats per comprar peix, segons l'OCU

SUPERMERCATPUNTUACIÓ SOBRE 100
Costco93 punts
Esclat84 punts
Bon Preu80 punts