Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge foto establiment Mercadona amb el seu nou sèrum

El nou sèrum d'edició limitada de Mercadona que ha millorat molt la meva pell

Mercadona ha llançat un sèrum que ja s'ha esgotat a tots els establiments a causa del seu gran èxit, amb una tecnologia que usen grans marques com Dior o Guerlain

Fa unes setmanes, Mercadona va llançar un producte cosmètic per a la cara que no ha deixat indiferent ningú. Ha estat tal el seu èxit, que ja no es pot trobar a cap establiment. En principi es tractaria d'una edició limitada, és a dir, quan s'esgotessin els productes disponibles ja no tornaria a botiga.

Al final serà tot al contrari i és que a causa de la seva popularitat, Mercadona, des de Twitter, ja ha confirmat que tornarà al lineal fix aproximadament al maig. Per això, si et vas quedar sense, en uns mesos podràs comprar-lo sense problema.

El sèrum de microcàpsules de Mercadona

Aquest sèrum de Mercadona ve en una capsa de cartó i, un cop oberta, observem que el producte ve en un envàs de vidre amb dosificador. Seria un sèrum normal i corrent, si no fos perquè compta amb un format ultraconcentrat en microcàpsules.

Sèrum microcàpsules amb envàs de Mercadona
Envàs amb dosificador del nou sèrum de Deliplus | catalunyadiari.com

Les famoses microcàpsules retenen al seu interior principis actius que la protegeixen i mantenen la seva eficàcia real fins que ens apliquem el producte sobre el rostre. A més, la fórmula es veu potenciada per una nova textura on es percep la frescor de la fase aquosa i després el poder hidratant a través de petites bombolles.

Aquestes microcàpsules són riques en micronutrients, motiu pel qual ens aporta densitat, fermesa i revitalitza la pell. És un sèrum apte per a tota classe de pells i el seu ús és força senzill.

Hem d'aplicar-ho de dia i de nit. N'hi haurà prou amb unes gotes sobre el rostre, el coll i l'escot, fent un suau massatge fins a la seva completa absorció.

textura del gel amb microcàpsules de Mercadona
Textura aquosa del sèrum | catalunyadiari.com

L'ús d'aquest sèrum de Mercadona m'ha agradat molt. La sensació d´aplicar-lo és molt bona, deixa la pell molt fresca i amb sensació de pell renovada. I amb el pas de les setmanes, he pogut notar que la pell del meu rostre és més ferma i amb més vitalitat.

Per tant, sí que és un producte que recomano provar (quan el portin de nou als establiments). El preu és 9 €.

Imita aquest sèrum de Mercadona a un de Dior?

Des que es va fer famós aquest sèrum de Mercadona, les xarxes socials van començar a buscar el seu “clon”. La veritat és que en aquest cas no imita cap producte com a tal.

Ambdós productes, però, tenen una textura lleugera que combina la riquesa nutritiva de l'oli amb el poder penetrant d'un sèrum. I aquesta tecnologia d'eficàcia contrastada, només la feien servir fins ara marques prestigioses com són Dior, Guerlain o Nuxe.

Preus i ofertes actualitzats el dia 08/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels canvis possibles.