Carmen Lomana confia en la Nivea de tota la vida per cuidar la seva pell

La crema facial que fan servir totes les famoses i que tu també pots tenir

Ha estat Carmen Lomana qui ha revelat el secret millor guardat per aconseguir un cutis perfecte i hidratat

 

Carmen Lomana és un referent en qüestions de bellesa, no en va, i tot i la seva edat, manté un  cutis envejable  i molt hidratat, tal com demostra l’última prova a què s’ha sotmès de la mà de Dior, en la que gràcies a la seva nova tecnologia anomenada Skinscanner, s’analitza el grau d’hidratació de la pell, que en el seu cas, va donar un resultat molt favorable d’un  97 % d’hidratació.

 

Carmen Lomana revela el seu truc de bellesa

Així doncs, seguir els seus consells de bellesa és una gran idea, ja que tenim un tant per cent molt elevat de possibilitats que funcionin, i més si són senzills i barats de realitzar, com és el cas de l’últim truc de bellesa que Lomana ha explicat i que està a la mà de qualsevol persona, ja que està relacionat amb la  crema Nivea de tota la vida, la del pot blau.

 

Tal com ella mateixa ha relatat, aquest truc de bellesa per hidratar el cutis facial està a l’abast de tothom, i és molt fàcil de seguir, ja que es tracta d’una rutina diària: «No hi ha res que em deixi millor la pell que la Nivea de caixa. Me la poso com una mascareta, amb molta quantitat, i aleshores, amb el vapor que va generant la dutxa, va penetrant i quan surto, agafo una tovalloleta i me la passo per retirar-me la resta que queda en el rostre», ha revelat.

 

Ja ho veus, amb una crema a l’abast de tothom com és la Nivea Crème de tota la vida, la que utilitzaven les nostres àvies, es poden aconseguir resultats impressionants, convertint-se la crema Nivea en un bàsic en el quit de neteja i bellesa de qualsevol.