URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

El producte més surrealista que podria vendre Mercadona

La petició l'ha fet un usuari a través de les xarxes socials

Mercadona podria acabar venent aquest peculiar producte | Mercadona

Cada cop són més els usuaris que utilitzen les xarxes socials per donar la seva opinió, fer suggeriments o queixes sobre algun producte d'un supermercat. En aquesta ocasió, ha estat un usuari qui ha fet una petició molt curiosa a Mercadona.

En el tuit que ha publicat la usuària, explica que va anar a fer de cangur a una casa i quan va anar al lavabo es va sorprendre en trobar que el paper higiènic no era blanc sinó que era de color negre. Un fet que no l'ha sorprès només a ella, ja que el tuit acumula més de 50 mil interaccions i una gran quantitat de respostes, entre ells la d'un client que ha demanat a Mercadona que l'inclogui entre els seus productes.

«Per quan Mercadona?»

El client no ha dubtat en mencionar a la companyia valenciana per tal de deixar constància de la seva petició: «Per quan @Mercadona?». Des de la seva pàgina oficial de Twitter, la companyia no ha dubtat en respondre: «Agraïm que hagis contactat amb nosaltres per fer-nos arribar el teu interès per disposar de paper higiènic negre en el nostre assortiment. Immediatament el compartim amb els responsables. Un salut i gràcies per ajudar-nos a millorar cada dia».

'A priori' sembla improbable que la companyia valenciana posi a la venda aquest producte però en cas de fer-ho aquest es convertiria en un article estrella, ja que han estat moltes les persones que han mostrat el seu interès per aquest producte: «Mai vaig saber que volia paper higiènic negre fins que el vaig veure», «és el paper higiènic més bonic que he vist en la meva vida» o «acabo de veure un paper higiènic negre i ara el necessito més que a res». Qui ho diria que una cosa tan simple com canviar el color a un producte de tota la vida es convertiria en el desig de moltes persones!


Comentaris

envia el comentari