El producte estrella del país que pots comprar ja mateix a Lidl

Lidl incorpora una fruita irresistible en els seus supermercats
Lidl ofereix a partir d'ara mandarines prèmium | CEDIDA

 

Si ets un seguidor del ‘real food’ o simplement segueixes una alimentació saludable basada en el consum de producte fresc, fruites i verdures, estigues atent a la novetat que Lidl incorpora en els seus supermercats a partir d'avui, donant la benvinguda a un nou producte estrella: la varietat de mandarina ‘Tang Gold’, una mandarina prèmium caracteritzada per no tenir pinyols a l’interior.

 

La mandarina que ha superat la clementina en popularitat

Aquesta varietat ha aconseguit desbancar la famosa clementina, que era molt popular fins que a finals d’any del 2019, va acabar-se de forma prematura l’oferta d’aquesta varietat tan característica per la seva dolçor. Davant d’aquesta situació inesperada, la producció i la venda de la varietat de mandarina Tang Gold, ha augmentat exponencialment, sent la seva recol·lecció de llarg recorregut, amb una producció que dura entre els mesos de gener, febrer i març.

 

 

Ara Lidl incorpora entre les seves files aquesta fruita deliciosa que no pot faltar mai en qualsevol despensa, i ho fa de la mà de Tango Fruits, marca gràcies a la qual seguirà liderant les seves vendes en fruita fresca i alimentació, sempre als preus més baixos.

 

Més notícies de la categoria Moda i consum