Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lidl es situa al capdavant de la pesca sostenible

El producte estrella del país que pots comprar ja mateix a Lidl

Lidl incorpora una fruita irresistible en els seus supermercats
Aparador d'un supermercat de Lidl
Lidl ofereix a partir d'ara mandarines prèmium | CEDIDA

 

Si ets un seguidor del ‘real food’  o simplement segueixes  una alimentació saludable basada en el consum de producte fresc, fruites i verdures, estigues atent a la novetat que Lidl incorpora en els seus supermercats a partir d'avui, donant la benvinguda a un nou producte estrella: la varietat de  mandarina ‘Tang Gold’, una mandarina prèmium caracteritzada per no tenir pinyols a l’interior.

 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

La mandarina que ha superat la clementina en popularitat

Aquesta varietat ha aconseguit desbancar la famosa clementina, que era molt popular fins que a finals d’any del 2019, va acabar-se de forma prematura l’oferta d’aquesta varietat tan característica per la seva dolçor. Davant d’aquesta situació inesperada, la producció i la venda de la varietat de mandarina Tang Gold, ha augmentat exponencialment, sent la seva recol·lecció de llarg recorregut, amb una producció que dura entre els mesos de gener, febrer i març.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que buena producción de Tango se ha conseguido esta año (segundo año de producción) y seguimos creciendo!!! . Aquí unos datos de la variedad: - Ausencia de semillas. - Fácil pelado. - Buen sabor con alto contenido en zumo. - Color naranja intenso. - Mandarina tardía: con producción en los meses de enero, febrero y marzo en el hemisferio norte y en los meses de junio, julio y agosto en el hemisferio sur. - Al ser variedades estériles, evitan la polinización cruzada: la transferencia de polen de una a otra especie de planta realizada por viento, abejas y otros insectos. ___________________________________ #mandarina #tangerine #tango #tangold #tangofruit #citrus #royalty #agricultura #agriculture #agronomia #agronomy #rural #produccion #cosecha #harvest

Una publicación compartida de Javier Vidagañy Fernández (@jvidafer) el

Ara  Lidl  incorpora entre les seves files aquesta fruita deliciosa que no pot faltar mai en qualsevol despensa, i ho fa de la mà de  Tango Fruits, marca gràcies a la qual seguirà liderant les seves vendes en fruita fresca i alimentació, sempre als preus més baixos.