Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Letícia, amb el seu vestit de llunes de viatge oficial a Cuba

El plagi de Zara a la reina Letícia que molts han observat

Es tracta d'un vestit perfecte per a la primavera i l'estiu d'estampat de pics, que va lluir la reina a Cuba i a Santo Domingo
Letícia, amb el seu vestit de llunes de viatge oficial a Cuba
La reina Letícia és molt fan dels estampats de llunes | CatalunyaDiari.cat

La  reina Letícia  sempre marca tendència. Les seves aparicions públiques van acompanyades de nombrosos elogis i comentaris habitualment positius, que han configurat una imatge d'una reina moderna, amb gust i criteri a l’hora de vestir, convertint-se en tot un referent de moda.

Tant és així que amb el temps seguim recordant alguns dels seus ‘looks’ que més van captar l’atenció dels mitjans, com el que va lluir l’any  2018 a Santo Domingo i que després va decidir repetir a Cuba l’any 2019: un preciós vestit de llunes de Carolina Herrera que es va convertir en un dels més bonics de la temporada d’estiu i que a la web de la firma tenia un preu de 590 euros.

 

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

 

Zara es fa ressò de l'èxit del seu vestit i el copia

Zara, conscient de l'èxit que va tenir aquest vestit i que l'estampat de llunes segueix sent tendència aquesta pròxima temporada, ha decidit  replicar aquest mateix vestit  en un model que és quasi idèntic al de la reina, de color blanc, punt negres i màniga sisa, de llarg ‘midi’. Un vestit que va cenyit a la cintura i que  estilitza tota classe de siluetes. A més a més, resulta molt versàtil, ja que el pots combinar tant amb botes, com amb sandàlies d’estiu o fins i tot amb sabates de tacó.

 

Vestit de Zara i vestit de Carolina Herrera
El vestit de Zara té la mateixa forma i estampat que el de la reina Letícia | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest nou model es ven a Zara per  39,95 euros, el problema és que ja s’ha esgotat per complet. Ara bé, la bona notícia és que pròximament, Zara té previst tornar-lo a tenir en estoc en totes les seves talles, des de la XS a la XXL.

També et pot interessar...