Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'un supermercat Mercadona

Mercadona ho aposta tot amb un nou kit de maquillatge, exitós entre els experts

Moltes expertes han lloat l'acabat que brinda

Fotomuntatge d'un supermercat Mercadona
Mercadona ha creat l'esprai definitiu de maquillatge | Catalunya Diari 

A moltes consumidores les envaeix un sentiment de frustració en comprovar el seu maquillatge després d'un llarg dia. Malgrat l'obra d'art que puguin crear al matí, el resultat inicial no els dura tot el que voldrien i, segurament, un dels causants és l'esprai fixador que utilitzen.

Mercadona  ha creat un esprai fixador que forma part de la col·lecció 'New Rose' i que té l'objectiu de fer desaparèixer tots els problemes. El 'Make up fixer New Roses', gràcies a la seva espessor lleugera i delicada, manté la pell hidratada i farà que el maquillatge duri més temps. Moltes expertes han lloat l'acabat que brinda.

La col·lecció 'New Roses'

'New Roses', la nova col·lecció de maquillatge que ha llançat Mercadona, ha remarcat la tendència primaveral. Consta d'una paleta d'ombres, una màscara de pestanyes, tres labials, el fixador i un eyeliner. Tots aquests productes estan inspirats en el món floral destacant els tons rosats i terra.

La paleta d'ombres està equipada amb vuit ombres d'ulls i queda de luxe amb un acabat mat, perlatge i setinat. La màscara de pestanyes és efecte volum extrem XL i, gràcies al seu raspall, eleva les pestanyes donant-li el volum que necessiten per a crear una mirada de somni. Els tres labials  de barra que formen part de la col·lecció es caracteritzen per un color pètal, un rosa mitjà i un fúcsia  que, en conjunt, atorguen a qualsevol de les compradores uns 'looks' amb uns acabats mat de llarga durada.

Finalment, el fixador hidrata i segella el maquillatge i l''eyeliner' brinda uns ulls de doble efecte, fins o gruixuts, amb un delineat precís negre que farà lluir a les clientes més exigents com a una famosa.

També et pot interessar...