Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carrefour

La darrera novetat de Carrefour per robar clients a Mercadona

El nou producte de la cadena ha convençut als clients més saludables

Porta d'un establiment Carrefour
El nou producte de Carrefour que pot robar clients a Mercadona | Catalunya Diari

En els darrers anys els consumidors han posat especial èmfasi en la seva alimentació i, més que mai, busquen productes naturals i frescos, compatibles amb tota mena de dietes. Carrefour Espanya i el grup d'alimentació Taste Shukran han analitzat els nous gustos dels clients i han decidit treure a la venda, en més de 300 establiments, un producte natural i de moda: l'hummus.

L'empresa Taste Shukran es va crear l'any 2010 gràcies a l'empresari libanès Bill Saad i està especialitzada en cuina mediterrània amb influència libanesa. Els seus productes han estat elaborats, des dels seus orígens, amb un obrador propi, i ara han volgut satisfer els nous i exigents requisits dels consumidors.

Carrefour li causa estralls a Mercadona

Específicament, la línia d'hummus de la cadena està feta amb diferents varietats i aliments. La crema tradicional i la varietat amb trufa es vendran a granel a les seccions de menjar preparat de 205 botigues, mentre que les d'all negre, mango, alvocat i pebrot les podrem trobar a les seccions de refrigerats de més de 300 botigues de Carrefour.

Els diferents tipus d'hummus que el grup Taste Shukran ha tret a la venda consisteixen en terrines de 150 grams de diferents sabors. L'hummus tradicional i el de trufa són els més demandats pels clients. El primer està fet amb crema de cigrons, llimona i tahina, mentre que el segon consisteix en un producte més singular, amb un aroma i sabor persistents que han convençut els paladars dels més exigents. Altres sabors com el d'alvocat, el de pebrot, el de mango i el de bio se sumaran ben aviat.

Hummus tradicional Taste Shukran
El nou hummus tradicional que es pot trobar a Carrefour | Cedida

Patrícia Gallego, CEO de Taste Shukran i experta nutricional, ha assegurat que «l'objectiu d'aquests nous llançaments és reinterpretar un producte que està obtenint una gran repercussió en el mercat. Busquem la innovació, la qualitat i els ingredients més saludables per crear aquestes noves varietats».

Aquesta nova línia està causant grans mals de cap a la competència de Carrefour, Mercadona, i és que el consum d'aquest producte s'està viralitzant gràcies al seu sabor i preparació amb aliments naturals. Fins ara, l'hummus de Mercadona era un dels més venuts a Espanya i un dels productes estrelles de la cadena, però ara la cadena rival haurà de fer un pas endavant per no perdre clients.

També et pot interessar...