La darrera novetat de Carrefour per robar clients a Mercadona

El nou producte de la cadena ha convençut als clients més saludables
El nou producte de Carrefour que pot robar clients a Mercadona | Catalunya Diari

En els darrers anys els consumidors han posat especial èmfasi en la seva alimentació i, més que mai, busquen productes naturals i frescos, compatibles amb tota mena de dietes. Carrefour Espanya i el grup d'alimentació Taste Shukran han analitzat els nous gustos dels clients i han decidit treure a la venda, en més de 300 establiments, un producte natural i de moda: l'hummus.

 

L'empresa Taste Shukran es va crear l'any 2010 gràcies a l'empresari libanès Bill Saad i està especialitzada en cuina mediterrània amb influència libanesa. Els seus productes han estat elaborats, des dels seus orígens, amb un obrador propi, i ara han volgut satisfer els nous i exigents requisits dels consumidors.

Carrefour li causa estralls a Mercadona

Específicament, la línia d'hummus de la cadena està feta amb diferents varietats i aliments. La crema tradicional i la varietat amb trufa es vendran a granel a les seccions de menjar preparat de 205 botigues, mentre que les d'all negre, mango, alvocat i pebrot les podrem trobar a les seccions de refrigerats de més de 300 botigues de Carrefour.

 

Els diferents tipus d'hummus que el grup Taste Shukran ha tret a la venda consisteixen en terrines de 150 grams de diferents sabors. L'hummus tradicional i el de trufa són els més demandats pels clients. El primer està fet amb crema de cigrons, llimona i tahina, mentre que el segon consisteix en un producte més singular, amb un aroma i sabor persistents que han convençut els paladars dels més exigents. Altres sabors com el d'alvocat, el de pebrot, el de mango i el de bio se sumaran ben aviat.

El nou hummus tradicional que es pot trobar a Carrefour | Cedida

Patrícia Gallego, CEO de Taste Shukran i experta nutricional, ha assegurat que «l'objectiu d'aquests nous llançaments és reinterpretar un producte que està obtenint una gran repercussió en el mercat. Busquem la innovació, la qualitat i els ingredients més saludables per crear aquestes noves varietats».

 

Aquesta nova línia està causant grans mals de cap a la competència de Carrefour, Mercadona, i és que el consum d'aquest producte s'està viralitzant gràcies al seu sabor i preparació amb aliments naturals. Fins ara, l'hummus de Mercadona era un dels més venuts a Espanya i un dels productes estrelles de la cadena, però ara la cadena rival haurà de fer un pas endavant per no perdre clients.

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Moda i consum