URGENT

🚔 Troben el cadàver d'un home en una platja de Barcelona

URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

El producte de Mercadona que ha enamorat tothom: «Mai més en compraré un altre»

Estem segurs que a tu també t'encantarà

Exterior d'un establiment Mercadona
El nou producte de la llar de Mercadona que triomfa | Mercadona

No és cap secret que Mercadona és una de les cadenes de supermercats més ben valorades pels consumidors espanyols. De tant en tant, llencen nous productes que fidelitzen al client i fan que aquest no vulgui recórrer a altres marques. En aquest cas han volgut reforçar la secció de llar de la companyia amb un nou producte estrella que, a més, està obtenint bons comentaris a les xarxes.

Concretament, es tracta de l'ambientador de vainilla. Aquest producte ja està guanyant un munt de fanàtics que han volgut expressar la seva devoció a les xarxes: «No tinc paraules l'ambientador automàtic Bosque Verde de vainilla de Mercadona. Fa olor, literalment, a gofre acabat de fer per tota la casa. Im-pressionant».

Aquesta, però, no ha estat l'única usuària que ha manifestat el seu amor pel nou ambientador: «L'ambientador de vainilla del Mercadona em sembla una autèntica meravella», assegurava una altra. Altres opinions que es podien llegir són: «Ahir em vaig comprar un ambientador amb aroma a vainilla al Mercadona i ara casa meva fa olor de bescuit acabat de fer» o «Mai més un altre ambientador que no sigui el de vainilla del Mercadona».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari