▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

La novetat de Mercadona per només 3 euros, i a més saludable

Un producte clàssic com mai l'havies vist

Exterior d'un establiment Mercadona
El producte natural i saludable que triomfa a Mercadona | Cedida

Cada cop son més les persones que s'apunten a l'estil de vida saludable, portant una dieta equilibrada i allunyant-se dels productes processats. Si fa uns dies explicàvem quins eren els productes més sol·licitat de la cadena de supermercats espanyola, ara Mercadona presenta una novetat que encantarà als consumidors més preocupats per la seva alimentació.

Mercadona ha posat a la venda una crema de cacauet que està triomfant entre els seus clients, i no és gens estrany. La crema destaca per estar feta 100% de cacauet, un producte natural sense sucres afegits o olis refinats. No porta oli de palma, ni colorants, ni conservants, ni gluten. Ideal per a tots els consumidors.

Un producte natural i saludable

El dietista i nutricionista Jesús Baraza ha recomanat aquest producte a través de la seva conta d'Instagram, assegurant que és «un producte calòric tot i que també saludable, bastant saciant i molt recomanable si no n'abusem». La publicació s'ha omplert de comentaris com «quin descobriment, està increïble», «aquesta crema em te viciada» o «el meu nou favorit».

La crema de cacauet de Mercadona és ideal, ja que, entre altres beneficis, l'alt contingut en greixos saludables fa que es redueixi el risc de patir malalties cardiovasculars. A més, té també beneficis antioxidants i està lliure de colesterol. Han estat molts els consumidors que han acollit aquest producte amb els braços oberts, com podem veure en nombroses publicacions a Twitter.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari