Les xarxes es lamenten per la pèrdua d’un producte molt especial de Mercadona

Els clients asseguren que el producte els «apropava a la gastronomia japonesa»

Mercadona
Mercadona és el supermercat líder en vendes a Espanya | Mercadona

Mercadona és un dels supermercats de confiança de l’estat. Els seus productes reuneixen qualitiat i preu, i la seva marca ‘Hacendado’ ofereix productes barats per a tots els gustos.

Però últimament els clients de Mercadona estan observant com els seus productes preferits estan desapareixent dels supermercats de la cadena valenciana. Ja va passar recentment amb les espelmes d’avellanes i mel, les quals van causar gran indignació entre els clients.

Desapareixen les algues amb llavors de sèsam

Ara, diversos clients han notat una pèrdua que han volgut compartir a través de les xarxes. Es tracta d’un ‘snack’ d’algues amb llavors de sèsam, provinent de Corea del Sud. Alguns usuaris s’han atrevit a preguntar si el producte tornaria de nou, però la resposta del supermercat ha estat aquella que no esperaven: «Sentim informar-te que actualment no disposem d’aquest producte al nostre sortiu. Què és el que destacaries d’aquestes algues?».

Entre allò que destaquen els seus consumidors, afirmen que «li dóna molt sabor als menjars i fa que sentim que ens apropem a la gastronomia japonesa». Un altre internauta assegurava que «les utilitzava com a condiment a l’arròs, amanida... Quina mala notícia».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari