URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

La sorprenent troballa d’una clienta de Lidl en un dels seus formatges

La clienta s’ha queixat del producte a través de les xarxes: «I ara què faig jo amb això?»

Bosses de Lidl
Una clienta de Lidl ha trobat una sorpresa al seu formatge | Lidl

Cada vegada són més les persones que transmeten queixes als seus supermercats de confiança a través de les xarxes, sabent que és més probable que la repercussió sigui més gran i puguin millorar els seus productes.  Moltes vegades pregunten si el seu producte preferit tornarà, mentre que altres ho fan per denunciar alguns productes i les seves condicions.

És el cas d’una usuària de Twitter, qui ha volgut ensenyar una fotografia sobre un producte de Lidl que havia adquirit recentment. Es tracta d’un paquet de formatge Roncero en rodanxes, el qual contenia una sorpresa que la clienta no esperava en absolut.

Un caragol dins el paquet 

Molt diferent d'allò que ens podem trobar a la nostra compra- que estigui caducat, floridura, pedres o fins i tot cucs- aquesta clienta ha compartit quelcom que no és normal que es 'coli' en algun producte d'aquestes característiques. Així, aquesta usuària ha anat més enllà i s'ha trobat un caragol situat al ben mig de les rodanxes.

Tot i que la piulada es va fer el passat 29 de febrer, no ha estat fins aquest dimarts 3 de març que el supermercat s’ha posat en contacte amb la clienta, demanant la seva informació personal per tractar el tema per privat. No sabem quina justificació ha donat l’empresa, però el que no poden negar és que els seus controls no són tan segurs com ells pensaven.

També et pot interessar...


Comentaris
fuenteoveja
al menys fos un cargol viu,sel podria fer a la planxa mb el formatge

envia el comentari