Lidl es situa al capdavant de la pesca sostenible

La novetat de Lidl que s'ha esgotat i molts encara desitgen

Lidl ha posat a la venda un electrodomèstic que s'ha esgotat en poques hores, cosa que ha indignat a molts clients

Si en una cosa és especialista  Lidl,  és en fer mini electrodomèstics que arrasen completament les seves existències. Aquest és el cas de l’últim aparell domèstic que ha posat  Lidl  a la venda, un raspall de vapor  per la roba de la seva pròpia marca  SilverCrest, que ja s’ha esgotat fins i tot a la pàgina web oficial de Lidl.

La indignació a Twitter ha estat tal que els usuaris es queixaven de no haver tingut ni temps per comprar-lo, fins i tot el mateix dia que havia sortit a la venda: «Jo anava a comprar el raspall aquest de Lidl que planxa i treu pèls, molt còmode per quan t’aixeques i et trobes amb la camisa arrugada, però  sou tots uns agonies i l’heu esgotat fins i tot a la web».

 

No és d’estranyar que ja s’hagi esgotat, ja que aquest raspall és una autèntica ganga. Té 4 funcions diferents: planxa, vaporitza, treu pèls de la roba i raspalla, i tot això per  només 14,99 euros.

 

Raspall Silvercrest de Lidl
El nou raspall de vapor costa només 14,99 euros | Lidl

Un mini electrodomèstic molt pràctic i còmode que gràcies a la seva tecnologia avançada s’escalfa en només 60 segons i té un botó per donar el cop de calor necessari.

Ja l’any  2018  va passar el mateix amb aquest raspall de vapor, quan va sortir a la venda i el mateix dia a les 11:00 del matí ja s’havien esgotat totes les existències a la província de Castelló, tal com denunciava una usuària a  Twitter.

 

També et pot interessar...