Venen un producte esgotat de Mercadona per molt més del que costa

La crisi del coronavirus està causant autèntic pànic a la població, provocant fins i tot la revenda d'alguns productes a preus exorbitats
Alguns consumidors adquireixen gels desinfectants a Mercadona per revendre'ls després molt més cars | CatalunyaDiari.cat/Twitter

El coronavirus està causant una alarma a la població que està provocant escenes fora de lloc com estanteries buides de supermercats semblants a pel·lícules apocalíptiques o que s’esgotin productes com els gels desinfectants o les mascaretes, aquest últim, un article difícil de trobar actualment a les farmàcies, que estan tenint seriosos problemes d'abastiment.

 

 NOVETAT GRUP DE FACEBOOK: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari. Si us agrada la pàgina de Facebook el grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El gel desinfectant de Mercadona esgotat, ara a Wallapop

Un exemple d’això és el gel desinfectant de mans que ven Mercadona a 1,30 euros, i que recentment s'ha esgotat dels seus supermercats, tal com alarmaven molts usuaris a les xarxes socials. Ara però, per si no n’hi havia prou amb això, hi ha qui ha volgut treure rèdit de la situació d'alarma i ha optat per aprofitar-se i vendre el citat gel a Wallapop, a un preu exorbitat de 8 euros.

 

Alguns usuaris, indignats amb la situació, ja han posat el crit al cel i han denunciat la situació a Twitter, etiquetant Wallapop per veure si pot fer alguna cosa, tal com ha fet Amazon, que està «limitant i esborrant» alguns dels anuncis que intenten especular amb productes sanitaris relacionats amb la crisi del coronavirus.

 

 

  

Aquesta por irracional al contagi del coronavirus ha causat la inversemblant situació que actualment a Amazon, les mascaretes siguin l’article més comprat a Espanya. A aquesta espiral «irracional i desproporcionada» es referia la directora de Salut Pública de l’OMS María Neirta el darrer dimecres, quan destacava que la millor mesura higienitzant contra el coronavirus era rentar-se les mans amb aigua i sabó sovint.

També et pot interessat...

 

Més notícies de la categoria Moda i consum