Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mercadona

Noves ofertes de feina a Mercadona a tot Catalunya

Mercadona prepara una forta campanya de Setmana Sana i estiu on requerirà més de 450 empleats

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]Imatge arxiu Mercadona
Mercadona busca treballadors arreu del territori | Catalunyadiari

Mercadona estrena nou portal de vacants de feina que permetrà als usuaris navegar i buscar ofertes de feina als supermercats Mercadona d’Espanya i Portugal d’una manera més senzilla i eficaç.

De cara aquest any 2020,  Mercadona busca treballadors amb sou base de 1.328 euros per a establiments d’arreu d’Espanya i Catalunya, sobretot personal de supermercat, amb més de 450 vacants per cobrir la campanya de Setmana Santa i estiu.

Personal supermercat

Els requisits mínims per accedir a aquest lloc de treball són tenir el títol d’Educació Secundària Obligatòria i disponibilitat o de mitja jornada o de jornada completa.

Mossos de magatzem

Una altra de les posicions que ofereix  Mercadona és la de mosso de magatzem de diferents establiments i pels centres logístics de l’empresa.

Personal de manteniment

Mercadona busca personal de manteniment en moltes ciutats de Madrid, Galícia, Catalunya, Múrcia, Comunitat Valenciana i Balears. L’únic requisit és el de la titulació de formació professional. 

Es busca un arquitecte i un metge

La cadena valenciana va a la cerca d'un arquitecte a la província d’Alacant, oferint un salari brut de 3.000 euros mensuals amb progressió salarial i subsidi alimentari. Les mateixes condicions s’apliquen a l’oferta per treballar de metge a  Lleida, on hi ha una vacant per cobrir per a un llicenciat o graduat en medicina.

Informàtics

Es necessiten responsables informàtics a  València, pel seu departament logístic i centrats en la venda de productes ‘online’.

A aquestes ofertes de feina, cal afegir les que es van publicar amb anterioritat, i que inclouen:

Administratius:  Amb formació professional en Gestió Administrativa per a treballar en els seus blocs logístics en nou províncies. Sou de fins a 1.477 euros nets mensuals amb 14 pagues anuals.

Electricistes i mecànics:  Amb Formació Professional per a cobrir llocs de manteniment de botigues i blocs logístics. Jornades de demà amb contracte fix dels 1.200 euros fins als 1.500 euros al quart any.

Metges: Llicenciat o graduat en Medicina. Disponibilitat horària per a viatjar. Salari brut anual de 45.448 euros amb progressió a 68.994 euros. Llocs disponibles a la Corunya, Sevilla, Cadis, Lugo, Ourense, Lleida, Múrcia, Alacant i Tenerife.

Llicenciats en Dret:  Gestor de seguretat a Biscaia i tècnic en responsabilitat social a València. Tres anys d'experiència. Sou anual brut de 45.448 euros

Enginyers: Enginyer industrial per al càrrec de responsable del procés de facturació.

Informàtics:  Contracte indefinit. Central de distribució a València. Tècnics de seguretat informàtica, experts en SAP, Symphony, Salesforce, Android, entre altres. Sou anual brut fins a 68.994 euros.

Aparelladors:  Coordinador d'obres a Tenerife.

Operaris de fàbrica: 5 operaris per a treballar durant els caps de setmana a la fàbrica d'elaboració de pa d'Abrera, a Barcelona.

Torns de nit:  500 vacants, contracte indefinit, 40 hores setmanals i sou de fins a 1.800 euros.

Caps de setmana per a estudiants:  Contracte indefinit estudiants de grau universitari. Jornada 20 hores al mes en caps de setmana. Sou de 663 euros al mes.

També et pot interessar...