Noves ofertes de feina a Mercadona a tot Catalunya

Mercadona prepara una forta campanya de Setmana Sana i estiu on requerirà més de 450 empleats

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Mercadona busca treballadors arreu del territori | Catalunyadiari

Mercadona estrena nou portal de vacants de feina que permetrà als usuaris navegar i buscar ofertes de feina als supermercats Mercadona d’Espanya i Portugal d’una manera més senzilla i eficaç.

 

De cara aquest any 2020, Mercadona busca treballadors amb sou base de 1.328 euros per a establiments d’arreu d’Espanya i Catalunya, sobretot personal de supermercat, amb més de 450 vacants per cobrir la campanya de Setmana Santa i estiu.

 

Personal supermercat

Els requisits mínims per accedir a aquest lloc de treball són tenir el títol d’Educació Secundària Obligatòria i disponibilitat o de mitja jornada o de jornada completa.

 

Mossos de magatzem

Una altra de les posicions que ofereix Mercadona és la de mosso de magatzem de diferents establiments i pels centres logístics de l’empresa.

 

Personal de manteniment

Mercadona busca personal de manteniment en moltes ciutats de Madrid, Galícia, Catalunya, Múrcia, Comunitat Valenciana i Balears. L’únic requisit és el de la titulació de formació professional. 

 

Es busca un arquitecte i un metge

La cadena valenciana va a la cerca d'un arquitecte a la província d’Alacant, oferint un salari brut de 3.000 euros mensuals amb progressió salarial i subsidi alimentari. Les mateixes condicions s’apliquen a l’oferta per treballar de metge a Lleida, on hi ha una vacant per cobrir per a un llicenciat o graduat en medicina.

 

Informàtics

Es necessiten responsables informàtics a València, pel seu departament logístic i centrats en la venda de productes ‘online’.

 

A aquestes ofertes de feina, cal afegir les que es van publicar amb anterioritat, i que inclouen:

Administratius: Amb formació professional en Gestió Administrativa per a treballar en els seus blocs logístics en nou províncies. Sou de fins a 1.477 euros nets mensuals amb 14 pagues anuals.

Electricistes i mecànics: Amb Formació Professional per a cobrir llocs de manteniment de botigues i blocs logístics. Jornades de demà amb contracte fix dels 1.200 euros fins als 1.500 euros al quart any.

Metges: Llicenciat o graduat en Medicina. Disponibilitat horària per a viatjar. Salari brut anual de 45.448 euros amb progressió a 68.994 euros. Llocs disponibles a la Corunya, Sevilla, Cadis, Lugo, Ourense, Lleida, Múrcia, Alacant i Tenerife.

Llicenciats en Dret: Gestor de seguretat a Biscaia i tècnic en responsabilitat social a València. Tres anys d'experiència. Sou anual brut de 45.448 euros

Enginyers: Enginyer industrial per al càrrec de responsable del procés de facturació.

Informàtics: Contracte indefinit. Central de distribució a València. Tècnics de seguretat informàtica, experts en SAP, Symphony, Salesforce, Android, entre altres. Sou anual brut fins a 68.994 euros.

Aparelladors: Coordinador d'obres a Tenerife.

Operaris de fàbrica: 5 operaris per a treballar durant els caps de setmana a la fàbrica d'elaboració de pa d'Abrera, a Barcelona.

Torns de nit: 500 vacants, contracte indefinit, 40 hores setmanals i sou de fins a 1.800 euros.

Caps de setmana per a estudiants: Contracte indefinit estudiants de grau universitari. Jornada 20 hores al mes en caps de setmana. Sou de 663 euros al mes.

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Moda i consum